تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
در نامه‌ای به ظریف؛

وزیر خارجه نیوزیلند ترور شهید فخری‌زاده را محکوم کرد

وزیر خارجه جدید نیوزیلند در نامه‌ای به رییس دستگاه دیپلماسی با ابراز نگرانی عمیق دولت این کشور از ترور شهید محسن فخری‌زاده به عنوان یکی از دانشمندان برجسته ایرانی، هر گونه قتل فراقضایی و اعمال خشونت به ویژه علیه شهروندان غیرنظامی را محکوم کرد.

کد خبر: ۷۸۲۱۳
۱۱:۳۶ - ۲۹ آذر ۱۳۹۹

وزیر خارجه نیوزیلند ترور شهید فخری‌زاده را محکوم کرد

 

دیدارنیوز ـ به نقل از بخش رسانه‌ای سفارت ایران در ولینگتن، «ناناییا ماهوتا» وزیر امور خارجه جدید نیوزیلند، پس از دریافت نامه تبریک «محمدجواد ظریف» به دلیل تصدی مسئولیت جدید خو، طی نامه‌ای رسمی، از وزیر امور خارجه تشکر کرد.

وی در این نامه، نگرانی عمیق دولت نیوزیلند در رابطه با ترور شهید محسن فخری‌زاده به عنوان یکی از دانشمندان برجسته ایرانی را ابراز کرده و هر گونه قتل فراقضایی و اعمال خشونت به ویژه علیه شهروندان غیرنظامی را محکوم کرد.

وزیر امور خارجه جدید نیوزیلند ابراز امیدواری کرد که این اقدام منجر به افزایش تنش در خاورمیانه نشود.

ماهوتا با اشاره به اینکه نیوزیلند اولین سفارتخانه خود در خاورمیانه را در سال ۱۹۷۵ در ایران افتتاح کرده است، روابط دوجانبه با ایران را با اهمیت، گرم و مستحکم ارزیابی کرد.

وی با اشاره به بحران فراگیری کووید ۱۹ و بیان این نکته که همه ما در یک کشتی هستیم، به اهمیت چندجانبه‌گرایی در جهان جهت مقابله با تهدیداتی اینچنین تاکید کردند.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی