تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...

مهدی کروبی در آخرین دیدارش در حصر چه گفت؟ +عکس

دو عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با حجت الاسلام مهدی کروبی دیدار و گزارشی از این ملاقات را منتشر کردند.

کد خبر: ۷۸۱۵۰
۱۲:۴۶ - ۲۸ آذر ۱۳۹۹
مهدی کروبی در آخرین دیدارش در حصر چه گفت؟ +عکس
 
دیدارنیوز - محمد گلزاری و مهران فرجی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشتند: پس از مدت‌ها و با پیگیری‌های فراوان، امکان ملاقات ما با شیخ مهدی کروبی در محل حصر فراهم شد. آخرین دیدار ما به سال‌ها قبل و پیش از آغاز حصر بر می‌گشت. 

در این ملاقات که حدود دو ساعت و نیم طول کشید، خاطرات سال‌های دور را با دقت و حافظه مثال‌زدنی بیان کردند. 

در این متن آمده است: در برابر نگرانی ما از وضعیت سلامتشان با خوشرویی انواع حوادث جسمانی را که در ایام حصر برایشان اتفاق افتاده، تشریح کردند و گفتند شکر خدا نسبت به ماه‌های گذشته وضعیت بهتری پیدا کرده‌اند.

در این گزارش آمده است: کروبی با روحیه‌ای بالا، اما نگران از وضعیت کشور و آینده، به شرایط اقتصادی مردم، خطراتی که ایران را تهدید می‌کند، برخوردها و احکام تند قضایی و... اشاره کرد و ناراحت بود. 

این گزارش می‌افزاید: پس از ده سال حصر، مهمترین نگرانی او، مردم بودند و ایران. از دوران نهضت گفت و خون‌هایی که مردم در راه آرمان‌هایشان و برای مبارزه با استبداد و استعمار دادند. از انتخابات ۸۴ گفت و ۸۸ و انحراف و نفوذی که سال ۸۴ کلید خورد. شاداب و سرزنده و پیگیر خبرها بود و نگران بود که در آینده، اگر شرایط به همین شکل پیش برود، اتفاقات تلخ‌تری رخ بدهد. اینکه روزنه‌ای به سوی اصلاح امور باز شود، برایش امیدوارکننده بود. 

این دو عضو شورای مرکزی اعتماد ملی در ادامه أورده‌اند: تمامیت ارضی ایران و انسجام کشور یکی از مهمترین دغدغه‌هایش بود. بارها تاکید کرد که نباید یک وجب از خاک این کشور جدا شود و خدای ناکرده شکاف بین دولت - ملت به قدری زیاد شود که عده‌ای طمع بر این سرزمین کنند.

این گزارش می‌افزاید: تحولات روز ایران و آخرین وضعیت مذاکرات و اتفاقات در عرصه بین‌الملل را بحث کرد و توافق اسرائیل با برخی کشورهای اسلامی منطقه را حادثه‌ای تلخ برشمرد.

در این گزارش نوشته شده است: از پیگیری‌هایی که در همین ایام حصر برای خانواده شهدا انجام داده گفت و در جلسه، پیگیر احوال یکی از خانواده‌های شهدا نیز شد. 

همه کسانی که کروبی را از نزدیک می‌شناسند، او را شخصیتی مردم‌دار، خوشرو و خوش‌قلب می‌شناسند. در این دیدار هم بیشترین نگرانی او فشار اقتصادی به مردم بود و امیدوار بود که با عقلانیت در حاکمیت، از شرایط بحرانی عبور کنیم. 

آنها نوشتند: شاخصه شیخ مهدی کروبی امیدواری و تلاش برای بهبود آینده و دلسوزی و نگرانی برای مردم و کشور است. در این دیدار و پس از یک دهه حصر هم او همان بود که همه می‌شناسند. امیدوار به روزهای آتی و صد البته نگران مردم و کشور. از آزادی‌هایی سخن گفت که مردم به دنبالش هستند و از مشروطه تاکنون برایش هزینه‌ها دادند و آرمان عدالت‌خواهی و... 

در این گزارش آمده جلسه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی برگزار شده و تنها هنگام عکس مهدی کروبی درخواست کرده   ماسک‌ها برداشته شده تا پس از ۱۰ سال چهره‌ها کامل بیفتد.
 
منبع: ایلنا
برچسب ها: مهدی کروبی
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد