تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.

تاکید نوش آبادی بر افزایش ردیف‌های اقتصادی و معیشتی در لایحه بودجه ۱۴۰۰

نماینده مردم ورامین در مجلس با اشاره به بررسی لایحه بودجه هزار و ۴۰۰ در قوه مقننه خواستار تامین مسکن جوانان و افزایش سقف وام ازدواج شد.

کد خبر: ۷۷۹۹۷
۱۲:۰۳ - ۲۶ آذر ۱۳۹۹

تاکید نوش آبادی بر افزایش ردیف‌های اقتصادی و معیشتی در لایحه بودجه ۱۴۰۰

 

دیدارنیوز ـ حسین نوش آبادی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید دانشمند محسن فخری زاده اظهار کرد: ترور دانشمندان هسته‌ای ایران خللی در عزم ملت ایران و پیمودن راهی که از آن به جهاد علمی تعبیر می‌شود، به وجود نخواهد آورد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با استناد به بیانات مقام معظم رهبری گفت: مجلس یازدهم نقطه امید و انتظار مردم ایران است همان طور که رهبری فرمودند این مجلس یکی از قوی‌ترین مجالس انقلاب و سرشار از نیرو‌های پرتوان و با ایمان است که می‌تواند تاثیرات بسیار زیادی در حل مشکلات جامعه، پیشرفت کشور و آینده نظام داشته باشد.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم تاکید کرد: تورم و گرانی بی منطق، کاهش ارزش پول ملی، افزایش نرخ بیکاری، زندگی طبقات پایین و متوسط کشور را روز به روز سخت‌تر کرده است. این درحالی است که ظرفیت‌های مادی، معنوی و منابع مالی گسترده برای رونق کسب و کار و حل مشکلات اقتصادی کشور وجود دارد. سوال این است که چرا با وجود ظرفیت‌های کشور و تنوع اقلیمی و منابع ممتاز جغرافیایی و همچنین برخورداری از فرهنگ و تاریخ و تمدن مردم همچنان با فقر و بی عدالتی دست و پنجه نرم می‌کنند؟

نوش آبادی افزود: پاسخ به سوال فوق را باید در کم کاری و سهل انگاری و سوء مدیریت مسئولان دانست. بی اعتنایی و غفلت از اقتصاد مقاومتی و بی توجهی به تولید و سرمایه گذاری داخلی و همچنین دور شدن از تفکر انقلابی و روحیه جهادی و روی آوردن به زندگی اشرافی از جانب بعضی مسئولان و مدیران کشور و فراموش کردن درد طبقات پایین جامعه از جمله عوامل رشد مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم ایران است.

نماینده مردم ورامین در مجلس با بیان این که رشد روزافزون بیکاری شکاف‌های وسیعی در جوانان ایجاد کرده است گفت: این روز‌ها جوانان با چالش‌های اساسی برای تامین مسکن و تشکیل خانواده مواجه شدند. برنامه ریزی و همکاری دولت و مجلس برای مقابله با بحران مسکن، ازدواج و اشتغال جوانان یک امر ضروری و اجتناب ناپذیر است انتظار مردم ازمسئولان سیاست گذاری و برنامه ریزی برای حل مشکلات است.

وی با اشاره به بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ در مجلس گفت: لازم است حداکثر توجه به تامین بودجه‌های موردنظر در حوزه اقتصادی و معیشتی خصوصا تامین زمین و مسکن و افزایش سهم وام ازدواج برای جوانان در نظر گرفته شود.

نوش آبادی در پایان ضمن انتقاد از وضعیت نیرو‌های شرکتی و پیمانکاری گفت: صد‌ها هزار ازاین نیرو‌ها وضعیت نابسامانی دارد و هیچ آینده شغلی و تامین اجتماعی مناسبی برای آن‌ها وجود ندارد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها