تیتر امروز

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد

جامعه پلاس چند روز مانده به سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، میزبان مریم جلالی معاون صنایع دستی بود؛ از او هم درباره عملکردش در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صحبت کردیم هم درباره...
از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد
گفتگوی دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل پیشین حزب اتحاد ملت

از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد

«ایرانشهر» در نخستین برنامه از سلسه‌گفتگوهای خود با موضوع «منافع ملی ایران» به سراغ علی شکوری‌راد، دبیرکل سابق حزب اتحاد ملت رفته و به بررسی ابعاد مفهوم «وفاق» در عرصه سیاسی امروز کشور پرداخته...

لبنان دخالت میشل عون در تحقیقات انفجار بیروت را رد کرد

ریاست جمهوری لبنان اعلام کرد که عون در تحقیقات در مورد انفحار در بندر بیروت مداخله ای نداشته است.

کد خبر: ۷۷۷۱۵
۰۹:۰۶ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹
لبنان دخالت میشل عون در تحقیقات انفجار بیروت را رد کرد
 
دیدارنیوز - به نقل از القدس العربی، دفتر رسانه ای ریاست جمهوری لبنان روز شنبه اعلام کرد که میشل عون، رئیس جمهوری این کشور در تحقیقات قاضی فادی صوان درخصوص پرونده انفجار بندر بیروت ابدا دخالتی نکرده است.

در این بیانیه مطبوعاتی آمده است: "برخی رسانه ها گزارش ها و تحلیل هایی را منتشر کردند که شامل ادعاهایی درباره مسئولیت رئیس جمهوری درخصوص تحقیقات درباره انفجار چهارم اوت در بندر بیروت است.

در این بیانیه تصریح شده است که رئیس جمهور عون "نه از نزدیک نه از دور در تحقیقات انجام شده توسط قاضی تحقیقات قضایی در مورد جنایت بمب گذاری دخالت نکرده و فقط خواستار تسریع در اتمام آن برای کشف جزئیات این پرونده و تعیین مسئولان انفجار شده است.

در این بیانیه اعلام شده که "موضوع جلسه سه شنبه گذشته رئیس جمهور با شورای عالی قضایی، بحث درباره رسیدگی به جرم بندر نبود و همه آنچه در مورد درخواست رئیس جمهور عون برای مداخله در تحقیقات در جریان است نادرست و بی اساس است."

در این بیانیه آمده است: "اولین باری که رئیس جمهور از وجود مقادیر نیترات آمونیوم در انبار شماره ۱۲ در بندر بیروت مطلع شد ، از طریق گزارش اداره کل امنیت ملی بود که در ۲۱ ژوئیه صادر شد و رئیس جمهور با بررسی آن ، از مشاور امنیتی و نظامی خود خواست که محتوای این گزارش را با دبیر کل شورای عالی دفاع که شامل تمام سرویس های امنیتی و وزارتخانه های مربوطه است ، پیگیری کند و این همان چیزی است که قبلاً مطابق قانون و مقررات لازم انجام شده است."

 انفجار مهیب بندر بیروت در ۴ اوت رخ داد که در پی آن بیش از ۲۰۰ تن کشته و ۶۰۰۰ تن زخمی شدند. این انفجار ویرانی گسترده در بندر و بسیاری از ساختمانها برجای گذاشت و حدود ۳۰۰۰۰۰ نفر را بی خانمان کرد.

در ۱۰ اوت ، دولت لبنان پرونده بمب گذاری بیروت را به شورای قضایی به ریاست قاضی صوان ارجاع داد.بازپرس قضایی در پرونده بمب گذاری در بندر بیروت ، روز جمعه حسن دیاب ، نخست وزیر موقت ، علی حسن خلیل ، وزیر دارایی سابق ، و قاضی زعیتر و یوسف فنیانوسی ، وزیران سابق مشاغل عمومی را به سهل انگاری متهم کرد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی