تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

سازمان غذا و دارو: عرضه انسولین با کارت ملی/ حذف سهمیه متخلفان

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه اخیرا عرضه انسولین با ثبت کد ملی بیمار به همراه UID دارو در سامانه تیتک صورت می گیرد، گفت: با این روش دارو تنها در اختیار بیماران قرار گرفته و نشت دارو به حداقل می ‌رسد.

کد خبر: ۷۷۴۲۲
۱۱:۲۴ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹
دیدارنیوز - دکتر سید حیدر محمدی علت کمبود انسولین را مشکل تولیدکننده داخلی در تامین ماده اولیه عنوان کرد و گفت: در حال حاضر مواد اولیه تامین و دارو در حال تولید است، همچنین مجوز واردات حجم زیادی انسولین قلمی صادر شده و گره اصلی آن انتقال ارز است که در صورت حل این مشکل، با واردات این حجم انسولین، کمبودها در این زمینه نیز رفع خواهد شد.

وی افزود:  همچنین با برند اصلی تولید انسولین قلمی توافق هایی صورت گرفته است که بزودی در تامین این نوع انسولین مشکلی پیش رو نخواهیم داشت.
 
به گفته مدیرکل دارو سازمان غذا و دارو، چند شرکت تولید داخل نیز به حوزه تولید انسولین قلمی وارد خواهند شد که در صورت تحقق این مهم، وابستگی به واردات و مشکلات تامین این داروی حیاتی تا حدود زیادی حل می شود.
 
وی خاطرنشان کرد: به منظور پیشگیری از نشت انسولین به بازار آزاد و به تبع آن جلوگیری از قاچاق معکوس این دارو به کشورهای همسایه، داروخانه های سراسر کشور ملزم به ثبت کد ملی بیمار به همراه UID دارو در سامانه تی تک شده اند که خروج دارو از سیستم را به حداقل می رساند.
 
محمدی با تاکید براینکه ثبت کد ملی بیمار به همراه UID در سامانه تیتک در مورد برخی از داروها از قبیل رمدسیویر، فاویپیراویر و دوسلیزومپ (اکتمرا) نیز صورت گرفته است، تصریح کرد: پس از اجرای این روش، مصرف این داروها تا حد قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کرد.
 
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی با تاکید بر اینکه قیمت انسولین در داخل یک پنجم قیمت در کشورهای همسایه است و قبلا افراد سودجو با مراجعه به داروخانه آن را به راحتی تهیه و قاچاق می کردند، گفت: با اجرای این روش، درصورتی که تعداد داروی توزیع شده با داروی عرضه شده به بیمار، مغایرت داشته باشد، سهمیه انسولین متخلفان قطع خواهد شد.
 
به گفته وی، ثبت کد ملی بیمار به همراه UID درمورد داروی ivig  نیز به زودی اجرایی خواهد شد
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر