تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

مذاکره داماد ترامپ با بن سلمان برای آشتی محدود با قطر

دولت ترامپ در تلاش برای حصول توافقی است که حد و اندازه ی محاصره ی قطر را کاهش می دهد، البته به نظر می رسد این توافق بیشتر برای وارد کردن آخرین ضربه ی ممکن به اقتصاد ایران پیش از پایان دوره ترامپ باشد.

کد خبر: ۷۷۰۶۴
۰۹:۰۵ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹
مذاکره داماد ترامپ با بن سلمان برای آشتی محدود با قطر
 
دیدارنیوز - نیویورک تایمز نوشت: دولت ترامپ در تلاش برای حصول توافقی است که حد و اندازه ی محاصره ی قطر را کاهش می دهد، البته به نظر می رسد این توافق بیشتر برای وارد کردن آخرین ضربه ی ممکن به اقتصاد ایران پیش از پایان دوره ترامپ باشد.

جرد کوشنر در دیدار با سران قطر مسئله ی استفاده ی پروازهای دوحه از آسمان عربستان به جای حریم هوایی ایران را مطرح کرده است.

آسمان عربستان، مسیری است که هواپیمایی قطر به مدت زیادی از آن استفاده می کرد، اما پس از قطع روابط عربستان و متحدانش با دوحه و ایجاد محاصره ی زمینی و هوایی علیه این کشور در سال 2017، به هواپیمایی قطر اجازه استفاده از مسیر پیش گفته داده نشد.

باز شدن آسمان عربستان بر روی هوایپماهای قطری باعث می شود که درآمد 100 میلیون دلاری ایران در سال که دوحه بابت استفاده از آسمان ایران پرداخت می کند، قطع شود.

دو مقام امریکایی یکی از اهداف سفر دیپلماتیک اخیر کوشنر به خاوریمانه و عربستان را تلاشی برای قطع این درآمد ایران توصیف کرده اند.

با این حال هنوز مشخص نیست که امارات به عنوان نزدیک ترین متحد عربستان حاضر باشد آسمانش را بر روی قطری ها باز کند.

یک دیپلمات نیز با اشاره به این مسئله گفت که عدم سفر کوشنر به امارات نشان می دهد که ابوظبی اماده ی برداشتن گامی برای اشتی با قطر نیست.
 
منبع: انتخاب
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی