تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اسم پرویز فتاح به دلیل تماس با سید محمد خاتمی از لیست اصولگرایان خط خورد؟

فعال اصولگرا درباره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ توضیحاتی ارائه کرد.

کد خبر: ۷۶۲۴۰
۱۱:۳۰ - ۰۲ آذر ۱۳۹۹
دیدارنیوز - حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه  با اشاره به اینکه امروز ضرورت کشور حل مشکلات اقتصادی است، گفت:  مدیریت اقتصادی در کشور ما بدون برخورداری از یک تیم با تجربه و قوی که شرایط ، توانمندی و ظرفیت های کشور را به خوبی شناخته و باور داشته باشد ممکن نیست.

او ادامه داد: فردی باید روی کار بیاید که اعتقاد اصلی او بر لزوم تحقق عدالت اسلامی و دوری از سیاست‌های اقتصاد لیبرالیستی، سرمایه داری و سوسیالیستی باشد و بخواهد با تمسک به این روش‌ها بر مشکلات و چالش‌های کشور غلبه پیدا کند.

ترقی گفت: معتقدم دولتی باید روی کار بیاید که از یک تیم اقتصادی قوی برخوردار باشد و توجهش به توسعه اقتصادی به بیرون  از کشور نباشد و داده‌های صندوق بین المللی پول و بانک جهانی را مد نظر قرار ندهد؛ دولت بعدی نباید خود را در چهارچوب بین الملل که عمدتا تامین کننده منافع غرب است قرار دهد و  به آنها باور داشته باشد؛ بلکه باید به اقتصاد خود ساخته و متکی بر ظرفیت‌های عظیم داخلی و اقتدار اقتصادی متکی بر ظرفیت‌های داخلی استفاده کرده و فرصت ارتباط با سایر کشورهای اسلامی و آسیایی را که می‌تواند سیاست برد برد داشته باشد را هم از دست ندهد؛ قطعا چنین دولتی می‌تواند اقتصاد مارا از بحران رهایی بخشیده و به سمت یک اقتدار و توان اقتصادی نخستین در منطقه سوق دهد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه، با اشاره به برخی اظهارات مبنی بر احتمال تشکیل یک انتخابات درون حزبی، بیان کرد: آنچه از آرایش سیاسی امروز کشور به دست می‌آید این نکته است که رقابت در بین جریان انقلابی اصولگرا و اصلاح طلب وجود داشته و اینگونه نیست که ما صرفا به  رقابت درون گروهی بپردازیم؛ کمااینکه این تصور که ما رقیبی نداریم خوشبینانه و غیر واقعی است؛ بنابراین باید با اتحاد و انسجام و ائتلاف فراگیر بر روی یک نامزد متمرکز شده و در انتخابات موفقیت‌های لازم را به دست آوریم.

فعال سیاسی اصولگرا همچنین با تکذیب برخی اظهارات نسبت به پرویز فتاح مبنی بر اینکه به سبب تماس با رئیس دولت اصلاحات نام او از لیست نامزدهای احتمالی جریان اصولگرایی خط خورده است، گفت: مدیریت جریان اصولگرایی اینگونه نیست که فردی را داخل این جریان کرده و یا از آن حذف کند؛ علاوه بر این افرادی که از جانب مقام معظم رهبری برای مسئولیت‌های مختلف انتخاب شده و مسئولیت‌های چند ساله به آنها داده شده است به طور طبیعی خودشان هم رغبتی به حضور در میدان ندارند.

او اضافه کرد: ناگفته نماند که تماس پرویز فتاح با رئیس دولت اصلاحات هم صرفا جنبه کاری و اجرایی داشته و حاوی جنبه سیاسی نیست؛ بنابراین چنین انتقادی به پرویز فتاح درست نبوده و خود فتاح هم احتمال حضورش در انتخابات را نفی کرده است.
 
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها