تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

منتظر برنامه رئیس جمهور برای ۱۶ آذر هستیم/قطعا مراسم حضوری نخواهیم داشت

رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه منتظر برنامه رئیس جمهور برای مراسم گرامیداشت ۱۶ آذر و روز دانشجو هستیم، گفت: قطعا برای بزرگداشت این روز، برنامه حضوری نخواهیم داشت.

کد خبر: ۷۶۲۱۲
۰۸:۵۸ - ۰۲ آذر ۱۳۹۹
منتظر برنامه رئیس جمهور برای ۱۶ آذر هستیم/قطعا مراسم حضوری نخواهیم داشت
 
دیدارنیوز - دکتر محمود نیلی احمدآبادی ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: مراسم ۱۶ آذر یکی از برنامه های مهم این دانشگاه به شمار می رود که قطعا امسال به دلیل شیوع کرونا به صورت حضوری برگزار نخواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: مراسم روز دانشجو در دانشگاه تهران هرساله در دو بخش حضور و سخنرانی رئیس جمهور در دانشگاه و برنامه های دانشجویی برگزار می شد که امسال باید ببینیم رئیس جمهور برای روز ۱۶ آذر چه برنامه هایی در نظر دارند.

دکتر نیلی خاطرنشان کرد: در حال حاضر باید منتظر شویم ببینیم دانشجویان و تشکل های دانشجویی با توجه به شرایط فعلی چه پیشنهاداتی را برای مراسم روز دانشجو دارند که قاعدتاما این پیشنهادات را در کمیته نظارت بررسی خواهیم کرد و نهایت سعی ما این خواهد بود که این مراسم با توجه به شرایط کرونایی با شکوه تمام برگزار شود.

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه امکان برگزاری مراسم روز دانشجو به صورت حضوری وجود ندارد، گفت: در خصوص هماهنگی برای برنامه رئیس جمهور در روز دانشجو،مقرر شده که وزارت علوم هماهنگی های لازم را انجام دهد. این در حالس است که در سالهایی که این مراسم به صورت حضوری برگزار می شد، ما طبق روال پیشنهادات خود را برای حضور رئیس جمهور به دفتر ریاست جمهوری ارائه می دادیم و در برخی موارد نیز رئیس جمهور در دانشگاه حضور می یافت؛ اما امسال چون برنامه حضوری نداریم طبیعتا تمهیدات آن با وزارت علوم خواهد بود.
 
منبع: مهر
برچسب ها: روز دانشجو
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين