تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...

آغاز تزریق انسانی واکسن کرونای داخلی؛ احتمالا خرداد سال آینده

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست‌جمهوری گفت: برای سال آینده این امید را داریم که در یک حد مشخصی از خرداد ماه به بعد تزریق انسانی واکسن کرونا شروع شود.

کد خبر: ۷۵۵۱۰
۱۰:۴۴ - ۲۲ آبان ۱۳۹۹
آغاز تزریق انسانی واکسن کرونای داخلی؛ احتمالا خرداد سال آینده
 
دیدارنیوز - دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست‌جمهوری گفت: برای سال آینده این امید را داریم که در یک حد مشخصی از خرداد ماه به بعد تزریق انسانی واکسن کرونا شروع شود.

«مصطفی قانعی» دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری و عضو کمیته واکسن کرونا در رابطه با ساخت داخلی واکسن کرونا بیان کرد: قرار است اردیبهشت ماه سال آینده، تزریق انسانی را در فاز ۳ شروع کنیم و فاز یک و دو را نیز احتمالا قبل از پایان امسال اگر مشکلی پیش نیاید، شروع خواهیم کرد.

وی ادامه داد: برای سال آینده این امید را داریم که در یک حد مشخصی، از خرداد به بعد شروع تزریق انسانی را داشته باشیم.

قانعی در مورد اثر واکسن کرونا، افزود: وقتی واکسن ساخته شود، برای همه قابل استفاده است، ولی در نظر داشته باشید، واکسن آنفولانزا ۶۰ درصد اثر دارد یا واکسن سل خیلی کمتر از این اثر دارد، بنابراین هیچ واکسنی نیست که ۱۰۰ درصد پیشگیری کند.

وی ادامه داد: نکته بعدی این است که ما هنوز علم کافی در این مورد نداریم، حتی در دنیا هم علم کافی وجود ندارد که به طور مثال به کودک، فرد باردار و فرد بالغ باید تا چه میزان دوز تزریق کرد و یا اینکه از چه سنی به بعد امکان دارد واکسن اثر نداشته باشد.

قانعی افزود: در سال اول این پاسخ‌ها روشن نخواهد بود، لذا همگام با دنیا کار می‌شود، ولی امکان اینکه ایران سه الی چهار ماه از دنیا عقب‌تر باشد، وجود دارد.

وی بیان کرد: واکسن جزئی از پیشگیری است.وقتی کسی واکسن آنفولانزا می‌زند به او گفته می‌شود ماسک بزند، دست‌هایش را بشورد و مواظب باشد تا بیماری منتقل نکند، در واقع یک زنجیره پیشگیری داریم نه یک علاج قطعی، بنابراین اگر هم واکسن کرونا به بازار بیاید در مواردی که شایع شود، باید از سایر موارد پیشگیری مثل ماسک و دست شستن استفاده کرد، اما الان بحث ما در رابطه با واکسن این است که میزان مرگ را کم کنیم تا مردم بتوانند زندگی خود را جلو ببرند.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری و عضو کمیته واکسن کرونا برای ریشه‌کنی کرونا باید صبر کرد و اصل انرژی را ما بر روی تولید داخل می‌گذاریم.

عضو کمیته واکسن کرونا با اشاره به قیمت واکسن برای ایران، گفت: اگر واکسن چین را با کمترین قیمت حساب کنیم حدود ۱۲ دلار خواهد بود، اما واکسن ساخت ایران حدود ۷ دلار برای ما در می‌آید.

وی تصریح کرد: واکسن چین هنوز وارد فاز ۳ نشده و به محض اینکه واکسیناسیون عمومی شود، تازه مشخص می‌شود که چقدر واکسن تاثیر داشته است و به این شکل روند بررسی جلو خواهد رفت.
 
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر