تیتر امروز

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...
کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند عزم ملی و هوشمندسازی است

رادان: بهره‌گیری از هوش مصنوعی باید با جدیت دنبال شود

احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر هوشمندسازی مدیریت ترافیک گفت: توسعه سامانه‌های الکترونیکی، بهره‌گیری از هوش مصنوعی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، به‌ویژه در حوزه کنترل ناوگان و خودروی متصل، باید با جدیت دنبال شود.

کد خبر: ۱۹۳۰۷۷
۱۰:۴۵ - ۲۶ آذر ۱۴۰۴

رادان: بهره‌گیری از هوش مصنوعی باید با جدیت دنبال شود

دیدارنیوز: فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر ضرورت عزم ملی برای کاهش تلفات تصادفات رانندگی، گفت: اجرای هوشمندانه و هماهنگ طرح زمستانی ۱۴۰۴ می‌تواند گامی مؤثر در حفظ جان مردم و کاهش حوادث جاده‌ای باشد.

سردار احمدرضا رادان روز چهارشنبه در آیین آغاز طرح زمستانی ۱۴۰۴، اظهار کرد: طرح زمستانی ۱۴۰۴ با مشارکت هشت دستگاه و به‌کارگیری بیش از ۹۱ هزار نیرو با هدف کاهش تصادفات و ارتقای ایمنی تردد در جاده‌ها و شهر‌ها اجرا می‌شود.

وی با اشاره به آمار سالانه حدود ۲۰ هزار جان‌باخته در حوادث رانندگی افزود: این میزان تلفات قابل قبول نیست و کاهش آن باید به‌عنوان یک اولویت ملی دنبال شود؛ البته کاهش تلفات ناشی از تصادفات رانندگی نیازمند هماهنگی بین دستگاه‌ها، تقویت زیرساخت‌ها و استفاده از فناوری‌های نوین است.

سردار رادان تصریح کرد: ایمن‌سازی جاده‌ها، حذف نقاط حادثه‌خیز، تقویت ناوگان‌های امدادی و افزایش ظرفیت مراکز درمانی، از الزامات اصلی کاهش حوادث ترافیکی است.

فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر هوشمندسازی مدیریت ترافیک گفت: توسعه سامانه‌های الکترونیکی، بهره‌گیری از هوش مصنوعی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، به‌ویژه در حوزه کنترل ناوگان و خودروی متصل، باید با جدیت دنبال شود.

وی افزود: طرح زمستانی ۱۴۰۴ با حضور مستمر پلیس، دستگاه‌های امدادی و خدماتی اجرا می‌شود و هدف آن ارائه خدمات سریع‌تر و مؤثرتر به کاربران جاده‌ای در فصل سرماست.

فرمانده کل انتظامی کشور از رانندگان به‌ویژه فعالان حمل‌ونقل عمومی و دارندگان خودرو‌های شخصی خواست با رعایت دقیق قوانین، پلیس را در کاهش حوادث رانندگی همراهی کنند.

۱۰ درصد از رانندگان متخلف حادثه‌ساز هستند

سردار رادان اظهار کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد حدود ۱۰ درصد از رانندگان به‌عنوان متخلفان حادثه‌ساز، نقش مؤثری در بروز تصادفات دارند، در حالی که بیشتر رانندگان قانون‌مدار هستند.

وی افزود: ضروری است پلیس راه و راهور با تمرکز بر این گروه محدود، برخورد قانونی و قاطع داشته باشند تا امنیت و جان عموم شهروندان حفظ شود.

فرمانده کل انتظامی کشور تأکید کرد: برخورد با تخلفات رانندگی به‌منظور حفظ جان مردم انجام می‌شود و هدف از سخت‌گیری‌ها، پیشگیری از وقوع حوادث است.

سردار رادان با اشاره به توسعه فناوری‌های نوین گفت: مشارکت بخش خصوصی در حوزه سامانه‌های هوشمند، تشخیص تخلفات و استفاده از هوش مصنوعی باید تا پایان سال ۱۴۰۴ در جاده‌های پرخطر و شهر‌های پرترافیک اجرایی شود.

وی بر پیگیری موضوع «خودروی متصل» با همکاری وزارت راه و سایر دستگاه‌ها تأکید کرد: رئیس پلیس راهور فراجا را مکلف به پیگیری مسئله استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در کنترل هوشمند ترافیکی می‌دانیم.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
پرطرفدارترین ها