تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

نام سایت‌های غیرمجاز فروش بلیت هواپیما به دادستانی رفت

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: فهرست سایت های اینترنتی غیرمجاز را در اختیار دادستانی کل کشور قرار دادیم و قوه قضاییه نیز پیگیری های لازم را برای مسدود کردن این سایت ها انجام می دهد.

کد خبر: ۷۵۱۹
۰۹:۴۰ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - مقصود اسعدی‌سامانی درخصوص افزایش قیمت بلیت‌های داخلی و خارجی گفت: بیش از ۶۰ درصد هزینه‌های شرکت‌های هواپیمایی ارتباط مستقیم با نرخ ارز دارد. بنابراین اگر نرخ ارز با قیمت ۴۲۰۰ تومان در اختیار شرکت‌های هواپیمایی قرار گیرد، افزایش قیمت نخواهیم داشت.

وی گفت: شرکت‌های هواپیمایی برای تعمیر هواپیما، تامین قطعات و مسائل مربوط به نگهداری هواپیما نیاز به هزینه‌های ارزی دارند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی بیان کرد: اگر نرخ ارز تغییر پیدا کند مطمئنا نرخ بلیت هواپیما نیز تغییر می‌کنند. شرکت‌های هواپیمایی براساس هزینه‌ها و قیمت‌های تمام شده قیمت‌های متفاوتی تعریف می‌کنند که در سایت خود به آن اشاره نمی‌کنند.

اسعدی عنوان کرد: برخی از سایت‌های اینترنتی غیرمجاز که از سازمان هواپیمایی کشور مجوز ندارند، بلیت‌هایی را که توسط شرکت‌ها عرضه می‌شود را خریداری و با قیمت بالاتر از آن قیمتی که خود شرکت هواپیمایی اعلام کرده به فروش می‌رسانند.

او با بیان اینکه یک تعداد دلال و واسطه‌گر در این میان وجود دارد که باعث تنش در بازار قیمت‌ها می‌شود، افزود: فهرست سایت‌های اینترنتی غیرمجاز را در اختیار دادستانی کل کشور قرار دادیم و قوه قضاییه نیز پیگیری‌های لازم برای بستن این سایت‌ها را انجام می‌دهد.

اسعدی اضافه کرد: ما به عنوان انجمن وظیفه نظارتی نداریم. همچنین ابزار کنترل برای مقابله با افراد متخلف را هم نداریم اما در صورت مشاهده تخلف به سازمان هواپیمایی کشوری اطلاع می‌دهیم.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: قیمت بلیت هواپیمای خارجی قبلا با ارز ۴۲۰۰ تومان تعیین می‌شد و شرکت‌های هواپیمایی خارجی بلیتی را که در ایران می‌فروختند را به دلار تبدیل کرده و به کشور خود منتقل می‌کردند.

او با بیان اینکه شرکت‌های هواپیمایی دلار ۴۲۰۰ دریافت نمی‌کنند، تصریح کرد: با اعلام بسته جدید ارزی دولت در «سامانه سنا» تبدیل ارز با نرخ ۹۲۰۰ تومان انجام و این تبدیل نرخ باعث می‌شود که افزایش نرخ بلیت شرکت‌های هواپیمایی خارجی رخ دهد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی