تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

در دیدار با عبدالله عبدالله؛ شمخانی: آمریکا بدنبال ناامنی است، فرقی نمی‌کند افغانستان باشد یا عراق

عبدالله عبدالله رئیس شورای مصالحه ملی افغانستان که به تهران سفر کرده است؛ عصر امروز با دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه و منطقه‌ای با وی گفتگو کرد.

کد خبر: ۷۳۸۲۶
۱۶:۴۲ - ۲۸ مهر ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ در این دیدار دریابان شمخانی با تبیین سیاست‌های مخرب آمریکا در منطقه‌ی غرب آسیا که نتیجه‌ای جز جنگ، ویرانی و عقب ماندگی برای مردم منطقه بدنبال نداشته؛ تاکید کرد: اساس سیاست آمریکا ایجاد هرج و مرج و ناامنی است؛ فرقی نمی‌کند که محل پیگیری آن افغانستان باشد یا عراق.
 
وی با اشاره به نقش آمریکا در راه اندازی جریان‌های تروریستی که نمونه بارز آن تاسیس جریان مخوف و تروریستی داعش است، گفت: تنها راه مصون ماندن از اینگونه دام‌های خطرناک آمریکا، مقاومت و حفظ وحدت و انسجام است؛ راهی که شهیدان بزرگی همچون حاج قاسم سلیمانی و احمد شاه مسعود با جانفشانی به ما نشان دادند.
 
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان؛ گفتگوی بین الافغانی، حفظ جمهوریت و حقوق اقوام و مذاهب و تبعیت از قانون اساسی را از مولفه‌های اصلی و بسیار تاثیر گذار در برقراری ثبات و امنیت پایدار در افغانستان برشمرد و خاطرنشان کرد؛ آمریکا همواره برای حفظ حضور و استمرار ناامنی در صدد تضعیف مولفه‌های اصلی ثبات بخش در افغانستان بوده است.
 
وی، هر گونه اقدام خارج از چارچوب‌های ارزشی و ملی را خیانت به سال‌ها مجاهدت و ایثار ملت افغانستان دانست؛ و تصریح کرد، نباید منافع بلند مدت مردم زجر کشیده افغانستان را فدای برخی منافع زود گذر کرد.
 
شمخانی، با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۰ سال گذشته با حمایت همه جانبه و پذیرش بیش از ۳ میلیون نفر از مهاجرین افغانی در عمل حسن همجواری و حق همسایگی را اداء کرده است و انتظار دارد مسئولان این کشور نیز با وحدت و همدلی اجازه رخنه و پیاده شدن نقشه‌های شوم بیگانگان برای ایجاد اختلاف میان دو کشور را ندهند.
 
در ادامه این دیدار عبدالله عبدالله نیز در سخنانی با قدردانی از حمایت‌ها و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال افغانستان، گسترش روابط با کشور دوست و برادر ایران را از اصول و الویت‌های سیاست خارجی کشورش بر شمرد.
 
رئیس شورای عالی مصالحه‌ی ملی افغانستان با ارائه گزارشی از آخرین تحولات روند صلح افغانستان تصریح کرد، استقرار صلح و امنیت پایدار در این کشور نقش موثری در حفظ امنیت و ثبات در منطقه دارد.
 
وی، حمایت جمهوری اسلامی ایران از روند صلح در افغانستان را مایه دلگرمی دولت و ملت افغانستان ذکر کرد و افزود جمهوری اسلامی ایران همواره نقش تعیین کننده‌ای در ایجاد ثبات و آرامش منطقه‌ای بویژه در افغانستان ایفاء کرده است.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان