تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

منتظری: دادگاه مفسدان اقتصادی از رسانه ملی پخش می‌شود

 دادستان کل کشور گفت: دادگاه مفسدان اقتصادی به صورت علنی برگزار و از شبکه‌های مختلف صدا و سیما پخش می‌شود.

کد خبر: ۷۳۱۶
۱۲:۵۶ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حجت الاسلام جعفر منتظری در پایان کمیسیون سیاسی اجتماعی مجلس خبرگان رهبری در قم گفت: دادگاه  مفسدان اقتصادی علاوه بر علنی بودن پس از فیلمبرداری از شبکه‌های مختلف صدا و سیما پخش خواهد شد.

وی از تشکیل پرونده‌های متعددی برای دانه درشت‌ها و عاملان فساد اقتصادی در موضوع ارز، سکه، طلا و خودرو خبر داد و افزود: با توجه به گستردگی این پرونده‌ها رسیدگی به این جرائم زمان‌بر خواهد بود اما به این معنا نیست که از حق قانونی خود کوتاه بیاییم.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه شعبه‌های ویژه و قضات مجرب و کاردان در سطح کشور برای رسیدگی به پرونده‌های فاسدان اقتصادی در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری در پاسخ به نامه ریاست قوه قضائیه بر سرعت و اتقان تأکید داشتند، دستگاه قضایی با رعایت این دو اصل به این پرونده‌ها رسیدگی خواهد کرد.

حجت الاسلام منتظری به ملت ایران اطمینان داد که قوه قضائیه با اجازه‌ای که رهبری صادر فرمودند با هجمه سنگین‌تری علیه اخلال‌گران اقتصادی وارد صحنه شده است و این مبارزه را تا ریشه کنی فساد ادامه خواهد داد.

وی به منفعت طلبان و سودجویان اقتصادی هشدار داد که دست درازی آنها به اموال مردم و بیت المال با پاسخ قاطع دستگاه قضایی مواجه خواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون سیاسی اجتماعی مجلس خبرگان رهبری هم در پایان این جلسه گفت: مجلس خبرگان بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری حق مطالبه‌گری دارد و در هر مقطع به اقتضائات کشور مسئولان مربوطه را برای پاسخ‌گویی به این کمیسیون دعوت خواهد کرد.

حجت الاسلام حسینی شاهرودی افزود: در کمیسیون امروز دادستان کل کشور به دغدغه‌های نمایندگان که برگرفته از مطالبات مردمی است در موضوع برخورد با موضوع مفاسد اقتصادی و فضای مجازی پاسخ داد.

وی یادآور شد مجلس خبرگان با برگزاری این نشست‌ها به دنبال ارائه راهکارهایی است که مشکلات و دغدغه‌های مردم را کاهش دهد و درواقع بازوی حمایتی برای نهادهای تصمیم‌گیر باشد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی