تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

بیگی: تهدید روحانی به افشاگری در مجلس با هدف انحراف افکار عمومی است

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی با بیان اینکه روحانی باید در جلسه سوال از رئیس‌جمهور پاسخگوی سوءتدبیرها در دولت باشد، گفت: تهدید مجلس به افشاگری اقدامی در جهت انحراف افکار عمومی است.

کد خبر: ۶۷۶۵
۱۱:۰۸ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - احمد علیرضابیگی با اشاره به اظهارات روحانی مبنی بر اخطار قانون اساسی به مجلس در مورد سؤال از رئیس‌جمهور گفت: اگر موضوعی وجود دارد رئیس جمهور باید از طریق شورای نگهبان اقدام می کرد.

وی ادامه داد: آقای رئیس جمهور تریبون های زیادی در اختیار داشته و دارد و در مقام وضع و سخنرانی نکات موردنظر خودش را با صراحت تا امروز بیان کرده است، اگر تا امروز از بیان مشکلات و موانع به صراحت کوتاهی کرده، قطعا در امانتی که به وی سپرده شده خیانت کرده است.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: قطعا ملت ایران به داوری اظهارات رئیس جمهور در صحن علنی مجلس خواهد نشست.

وی تاکید کرد: جلسه سؤال از رئیس‌جمهور، جلسه سخنرانی آقای روحانی نیست، بلکه جلسه پاسخ به سؤالات نمایندگان است. مجلس شورای اسلامی در تحقق وظایف نظارتی که برعهده اش گذاشته شده است، این بار از امکان قانونی سؤال استفاده خواهد کرد و آقای رئیس جمهور نیز باید به سؤالات نمایندگان در مورد سوءتدبیرها در دولت پاسخ دهد.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی با تاکید بر اینکه رئیس جمهور باید پاسخگوی ملت ایران باشد، گفت: مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از ملت از آقای رئیس جمهور سؤال می کند و آقای روحانی باید پاسخ دهد. اگر وجدان مجلس قانع نشد، سؤالات به قوه قضائیه ارسال می شود.

عضو کمیسیون شوراها و سیاست داخلی مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرار به جلو اصلاح طلبان و رئیس جمهور با تهدید به بیان اظهارات خارج از عُرف در مجلس گفت: آقای رئیس جمهور تا امروز از حضور در مجلس و پاسخ به سؤالات نمایندگان ملت طفره می رفت. ما نمی توانیم فراموش کنیم استاندارانی که ساعت ها پشت درب خانه های نمایندگان اتراق می‌کردند تا امضاهای سوال از رئیس جمهور را پس بگیرند.

علیرضابیگی اظهارداشت: آقای رئیس جمهور و اطرافیانشان از حضور در مجلس برای پاسخ به سؤالات ملت اِبا داشتند و امروز که جمع مصمم نمایندگان تلاش دارند تا به نمایندگی از ملت ایران سؤالات صریحی را از رئیس جمهور مطرح کنند، بیان این گونه تهدیدات اقداماتی برای انحراف افکار عمومی است.

وی با اشاره به اظهارات رئیس جمهور در رقابت های انتخاباتی گفت: آقای رئیس جمهور اظهاراتی را در قالب ناگفته ها در ایام رقابت های انتخاباتی مطرح کردند که حتی کوموله‌ها و ضد انقلاب نیز چنین مطالبی نمی‌گفتند. امروز حضور رئیس جمهور در مجلس در مقام پاسخگویی است.

علیرضابیگی ادامه داد: تا امروز آقای روحانی در سخنرانی هایش همه چیز را گفته است و فکر نمی کنم چیزی باقی مانده باشد که نگفته باشد. بارها الفاظ بسیار تندی را نسبت به منتقدان خود به کار برده است اما حضور رئیس جمهور در مجلس در مقام پاسخگویی است، نه در مقام شعار. رئیس جمهور دیگر در مجلس نباید شعار بدهد.

وی تاکید کرد: رئیس جمهور باید در مجلس به تعهدات انتخاباتی که به مردم داده بود پاسخ دهد. به سوءتدبیرهایی که موجب برباد رفتن سرمایه ارزی کشور شد پاسخ دهد. ما نمی توانیم بپذیریم با یک تصمیم اشتباه در خصوص تعیین نرخ ۴۲۰۰ تومان برای دلار و سوءمدیریت در ثبت سفارش و توزیع منابع، خارج از اولویت های کشور سرمایه های عظیم کشور به تاراج برود.

وی ادامه داد: بیش از ۱۸ میلیارد دلار ثبت سفارش انجام شده و بیش از ۱۲ میلیارد دلار ثبت سفارش برای اقلام غیرضروری انجام شده است. ما نمی توانیم در برابر این تخلفات سکوت کنیم. بیش از ۶۰ تُن طلا برای مهار قیمت طلا در بازار به فروش رفته، بدون اینکه حساب و کتابی برای آن وجود داشته باشد.

علیرضابیگی تاکید کرد: رئیس جمهور به جای معرفی خاطیان و مقصران از قوه قضائیه درخواست رسیدگی کرده است و به این درخواست خود نیز می بالد، در حالی که اولین سطحی که باید با فساد مقابله کند، مسئولان مربوطه هستند. رئیس جمهور باید افراد خاطی را برکنار و به دادگاه معرفی می کرد، نه اینکه به قوه قضائیه نامه بنویسند که به فساد رسیدگی کنید.

وی افزود: همه این اقدامات آدرس های غلطی است که به مردم داده می شود.
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر