تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

امشب، آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور ۹۷

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: ساعت ۲۴ امشب (شنبه ۲۰ مرداد) آخرین مهلت داوطلبان کنکور ۹۷ برای انتخاب رشته است.

کد خبر: ۶۷۱۹
۰۸:۲۴ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دکتر حسین توکلی ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: ویژه‌نامه پیک‌سنجش با عنوان «راهنمای انتخاب رشته» حاوی مطالب مفید برای داوطلبان آزمون سراسری سال ۹۷ از شنبه ۱۳ مرداد از طریق پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته‌، از روز ۱۵ مرداد انتخاب رشته را آغاز کردند و تا ساعت ۲۴ امشب مهلت دارند با مراجعه به سایت این سازمان نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

به گفته وی، داوطلبان بر اساس مندرجات کارنامه و رتبه و نمره نهایی زیرگروه ارائه شده در کارنامه، انتخاب رشته کنند. همچنین داوطلبان جهت آگاهی از شانس قبولی خود در دانشگاه مورد نظر می‌توانند از سامانه انتخاب رشته مجازی که در سایت سازمان سنجش فعال است، استفاده کنند.

دکتر توکلی از اعلام ظرفیت‌های جدید در اصلاحیه دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور خبر داد و گفت: بر اساس آخرین آمار اعلام شده ۱۹۲ هزار و ۴۰۰ داوطلب نسبت به انتخاب رشته در آزمون سراسری ۹۷ اقدام کردند. داوطلبانی که در کنکور شرکت کرده، ولی غایب بودند و همچنین کسانی که در این آزمون شرکت نکردند نیز می‌توانند تا ۲۴ مرداد با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به انتخاب رشته در رشته‌های بدون آزمون اقدام کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در پایان با بیان اینکه نتایج نهایی کنکور ۹۷ نیمه دوم شهریور ماه اعلام می‌شود، خاطرنشان کرد: به طور کلی، ۷۶۳ هزار و ۴۹۹ نفر در آزمون امسال پذیرفته خواهند شد که این آمار در مقایسه با سال گذشته ۱۹ هزار و ۴۹۹ نفر افزایش یافته است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی