تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.

مجلس با تحقیق و تفحص از شهرداری تهران مخالفت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری املاک در شهرداری تهران مخالفت کردند.

کد خبر: ۶۴۵۵
۱۱:۱۲ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - در ادامه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون عمران در خصوص رد تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه ساخت و ساز و هزینه‌ها و مدیریت نمایشگاه شهر آفتاب و نیز نحوه تغییر کاربری‌ها و واگذاری املاک شهرداری تهران، در دستور کار قرار گرفت تا صحن مجلس در خصوص آن نظر دهد.

این تحقیق و تفحص که از سوی کواکبیان، بادامچی، مازنی، محجوب، هاشمی‌زایی و حیدری نمایندگان تهران و نیز فیضی نماینده اردبیل و وحدتی نماینده سطان‌آباد، طراحی شده شامل چهار محور می‌شود؛

۱ـ خسارات وارده به ناشران کتاب به دلیل ضعف در ساخت و ساز نمایشگاه شهر آفتاب

۲ـ ابهام در تغییر کاربری و نحوه واگذاری املاک شهرداری تهران

۳ـ عدم واریز مبالغ حاصل از واگذاری بوستان مادر

۴ـ تخلف و بی‌انضباطی مالی در پروژه‌ها

مصطفی کواکبیان نماینده اصلاح‌طلب تهران در دفاع از تقاضای تحقیق و تفحص، مدعی واگذاری هزار ملک در دوران شهردار اسبق تهران شد و عنوان کرد: همه اینها در حالی است که کل حقوق‌های نجومی ۴۰-۳۰ میلیارد تومان بیشتر نبوده است اما این املاک واگذار شده هرکدام هزاران میلیارد ارزش داشته‌ است.

در نهایت ابتدا نظر کمیسیون عمران مبنی بر رد تقاضای تحقیق و تفحص به رأی گذاشته شد که نمایندگان با ۸۵ رأی موافق، ۸۶ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۷ نماینده حاضر در صحن با رد تحقیق و تفحص مخالفت کردند و در ادامه انجام تحقیق و تفحص به رأی گذاشته شد که در این مرحله نیز نمایندگان با ۱۰۵ رأی موافق، ۸۳ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۴ نماینده حاضر در صحن با انجام تحقیق و تفحص نیز موافقت نکردند، به این ترتیب تحقیق و تفحص از شهرداری تهران از دستور کار مجلس خارج شد.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها