تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

عبدالفتاح سلطانی به مرخصی آمد

یکی از وکلای مدافع عبدالفتاح سلطانی گفت که با مرخصی عبدالفتاح سلطانی موافقت شد.

کد خبر: ۶۲۲۷
۱۲:۱۳ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سعید دهقان در این باره اظهار کرد: مرخصی موکلم قطعی شده و به زندان ابلاغ شده و او در حال خروج از زندان است.

وی درباره میزان مرخصی موکلش گفت: فعلا این موضوع مشخص نیست ولی به گمانم از مواردی است که تمدید می‌شود.
دختر عبدالفتاح سلطانی بر اثر ایست قلبی شب گذشته، درگذشت.

بر اساس این گزارش، دهقان گفته بود که دادستانی با آزادی مشروط موکلش مخالفت کرده است و مخالفت دادستانی با آزادی مشروط موکلم به دلیل مخالفت وزارت اطلاعات است. ما از طرق مختلف برای آزادی مشروط موکلم اقدام کردیم. یکی از طریق وزارت دادگستری بود که آقای آوایی دو نامه را خطاب به رییس قوه قضاییه و رییس دادگستری تهران نوشتند و دیگری از طریق کمیسیون اصل 90 مجلس بود و طرق دیگر از طریق دفتر نظارت بر حقوق شهروندی بود که نامه‌ها از سوی این مراجع به دست دادستانی رسید.

دهقان یادآور شد: این نامه‌ها مبتنی بر لوایح دفاعیه ما بوده است و نتیجتا از طریق مراجع رسمی مجلس، دولت و دفتر نظارت بر  حقوق شهروندی به دست دادستانی رسید ولی در پاسخ به ما گفتند که «وی شرایطش را ندارد».

یکی از وکلای عبدالفتاح سلطانی با یادآوری اینکه محکومیت موکلم ده سال بوده است، یادآور شد: شهریورماه امسال هشت سال می شود که موکلم در حبس است و با اینکه وی مشمول ماده 58 قانون مجازات اسلامی می‌شود ولی با آن مخالفت کردند.

دهقان اضافه کرد: ما به اتحادیه کانون‌ها (اسکودا) و کانون مرکز برای آزادی مشروط موکلم فشار آوردیم. از اسکودا خبری نشد ولی اتفاقی که در کانون وکلا افتاد این بود که  هیات مدیره کانون وکلا مصوب کرد کمیته‌ای برای پیگیری موضوع آقای سلطانی با حضور وکلای پرونده که (من و آقای ثابت قدم) هستیم تشکیل شود و  این روند هم همچنان ادامه دارد.

 طبق ماده 58 قانون مجازات اسلامی مقرر می‌دارد که در مورد محکومیت به حبس تعزیری، دادگاه صادر کننده حکم می‌تواند در مورد محکومان به حبس بیش از ده سال پس از تحمل نصف و در سایر موارد پس از تحمل یک سوم مدت مجازات به پیشنهاد دادستان یا قاضی اجرای احکام با رعایت شرایطی حکم به آزادی مشروط را صادرکند.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر