تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

پامپئو: به توقف برنامه‌ اتمی کره شمالی خوشبینم

وزیر خارجه آمریکا امروز (شنبه) گفت: روند پایان برنامه اتمی کره شمالی شاید زمان‌بر باشد اما خوشبین هستم که این مساله در بازه زمانی مشخص شده توسط رهبران دو کشور انجام می‌پذیرد.

کد خبر: ۶۱۸۵
۰۹:۳۲ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا در حاشیه نشست منطقه‌ای گفت، حفظ فشار اقتصادی و سیاسی علیه کره شمالی ضرورت دارد و آمریکا نسبت به انحراف و تخطی کره شمالی از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل بسیار جدی است.

وی در یک نشست خبری ادامه داد: من خوشبین هستم که بتوانیم در چارچوب زمانی که میان رهبران دو کشور برای توقف برنامه‌های اتمی و موشکی کره شمالی در نظر گرفته شده و آنچه که شورای امنیت سازمان ملل خواسته، عمل کنیم. این تلاش آغاز شده است. روند دستیابی به خلع سلاح اتمی در شبه جزیره کره مساله‌ای است که فکر می‌کنم همه بدانیم زمان بر است.

وزیر خارجه آمریکا همچنین گفت: دلایل زیادی وجود دارد که باید بگوییم صدور ویزا برای کارگران کره شمالی از سوی روسیه نقض کننده قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل است. باید یادآوری کنم که ما از قطعنامه‌ها حمایت می‌کنیم و در این باره با دولت مسکو گفتگو خواهیم کرد. انتظار داریم که روس‌ها و تمامی کشورها از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل تبعیت و آنها را علیه کره شمالی اعمال کنند.

پامپئو گفته است که با ری یونگ هو، وزیر امور خارجه کره شمالی که در نشست آ.سه.آن حضور دارد، دیداری نخواهد داشت.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی