تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

کمبود گروه‌های خونی در مازندران وجود ندارد

مدیرکل انتقال خون استان مازندران با اشاره به افزایش تعداد بیماران خاص استان گفت: مشکل کمبود گروه‌های خونی در استان مازندران وجود ندارد.

کد خبر: ۶۰۰۵
۲۳:۱۰ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۷

 

دیدارنیوز - اسماعیل پوریانی امروز در نشستی خبری با اصحاب رسانه استان اظهار داشت: بیش از چهار هزار و 500 بیمار خاص شامل بیماران سرطانی، تالاسمی در مازندران وجود دارد که این افراد بیشترین حجم مصرف خون را به خود اختصاص دادند.

وی افزود: خوشبختانه مشکل کمبود گروه‌های خونی در استان وجود ندارد البته با توجه به مسافرخیز بودن استان، اهداکنندگان خون نیز باید حضوری مستمر داشته باشند.

پوریانی در پاسخ به سئوال مبنی بر صادرات خون و فرآورده‌های آن گفت: طبق قانون سازمان بهداشت جهانی واردات و صادرات خون از کشوری به کشور دیگر نداریم.اهدا کنندگان می‌توانند از 18 سالگی و با نظر پزشک تا 65 سالگی خون اهدا کنند.

مدیرکل انتقال خون مازندران گفت: مراقبت از خون با مراکز درمانی بانک خون منطبق بر استاندارد انتقال خون بوده و بیمارستان‌ها باید نکات را استاندارد خون رعایت کنند که 70 درصد بیمارستان‌ها دستگاه لازم را مستقر کنند.

وی ادامه داد: از سال 92 تاکنون واردات خونی به استان انجام نگرفت زیرا سیستم خون وارده از مناطق دیگر با افراد بومی همان منطقه سازگاری داشت و واردات آن ممکن بود موجب بروز بیماری‌های خاص شود.

پوریانی گفت: مازندران در بحث ذخایر خون به عنوان استان معین تهران انتخاب شد و با توجه به اینکه حد ذخایر اهدای خون 5 روز است، در استان مازندران به حدود 7 روز رسیده است که از ضریب امنیت بالاتری برخوردار است و در مواقع ضروری استان معین استان تهران است.

وی اعلام کرد: از چهار ماه گذشته تاکنون 57 هزار نفر به مراکز اهدای خون مراجعه داشتند که 44 هزار نفر موفق به اهدای خون شدند. سلامت خون کشورما بیشتر از کشورهای آمریکایی و همتراز با کشورهای اروپایی است.

مدیرکل انتقال خون مازندران گفت: حدود 5 درصد از اهدا کنندگان خون بانوان هستند که مهم‌ترین دلیل استقبال کم آنان ترس، داشتن کم خونی و موارد دیگر است که با رعایت تغذیه مناسب و گنجاندن روزی دو لیوان شیر در وعده غذایی خود هیچ مشکلی در بحث اهدا کردن خون نخواهند داشت.

 

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
پرطرفدارترین ها