تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

آغاز پروژه جمع‌آوری پلاسمای بهبودیافتگان کرونا از فردا + جزییات

سازمان انتقال خون ایران از بهبود یافتگان کووید ۱۹ خواست با حضور در مراکز جامع اهدای پلاسما ۱۴ مرکز استان کشور، در پروژه جمع آوری و ذخیره پلاسما با هدف تامین نیازهای درمانی پیش بینی شده مراکز درمانی شرکت کنند.

کد خبر: ۵۸۸۴۳
۱۰:۳۹ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز -  دکتر پیمان عشقی مدیرعامل سازمان انتقال خون از آغاز پروژه جمع آوری و ذخیره‌سازی پلاسمای افراد بهبود یافته از کووید ۱۹ در ۱۴ استان کشور خبر داد و گفت: این پروژه به صورت هماهنگ از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود. مخاطبین این پروژه افرادی هستند که حداقل یک ماه از بهبودی کامل آنان سپری شده است.

عشقی، وظیفه سازمان انتقال خون را تامین فرآورده‌های خونی مورد نیاز کشور برشمرد و گفت: سازمان انتقال خون ایران به عنوان تنها متولی قانونی تامین فرآورده‌های خونی مورد نیاز بیماران وظیفه دارد با تمام توان به بیماران نیازمند یاری برساند و فرآورده های مورد نیاز آنان را پیش بینی و تامین کند.

وی ادامه داد: ستاد علمی انتقال خون کشور با تشکیل جلسات متعدد به این نتیجه دست یافته است که می تواند با اجرای این طرح عملیاتی نیازهای آینده کشور در خصوص کمک به بیماران مبتلا شده به این ویروس را تامین کند.

عشقی هدف اصلی این طرح را تامین پلاسمای مورد نیاز مراکز درمانی خواند و ادامه داد: امیدواریم بیماران بهبود یافته از ویروس کرونا به شکرانه بازیابی سلامتی‌شان با سازمان انتقال خون که همواره مورد اعتماد مردم بوده، همراه شوند. باید توجه کرد که پلاسما بخش زردابه خون است که ۵۵ درصد خون را تشکیل می‌دهد و اهدای آن امری معمول و شناخته شده در جهان است و هیچگونه تاثیری در افت میزان خون اهداکنندگان نخواهد داشت.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با بیان اینکه شرکت در این پروژه کاملا داوطلبانه است، اظهار کرد: داوطلبین اهدای پلاسما معاینه و مشاوره می شوند و پس از انجام برخی آزمایشات اولیه در صورت دارا بودن شرایط، از آنان پلاسما دریافت می‌شود. اگرچه هنوز کارآزمایی‌های بالینی ادامه دارد، اما نتایج اولیه پلاسما درمانی بیماران در مراحل اولیه ابتلا به ویروس کرونا در کشورهای مختلف و از جمله ایران موفقیت آمیز بوده است.

عشقی ادامه داد: با توجه به مجوزهای مراجع معتبر بین‌المللی با احتمال بالا پیش بینی می‌شود که این فرآورده در دسترس که تامین آن کم هزینه و بدون وابستگی به منابع خارجی مقدور است، یکی از ارکان درمان بیماری کووید ۱۹ به ویژه در مراحل ابتدایی آن محسوب گردد.

عشقی در خصوص ضرورت سنجی ورود سازمان انتقال خون به این موضوع ادامه داد: به دلیل پاسخ مناسبی که  از روش پلاسما درمانی در کشور دیده شده است و به دلیل افزایش درخواست‌های مردم، مراکز درمانی و دانشگاه های علوم پزشکی این سازمان آماده پاسخگویی و خدمت رسانی در چارچوب وظایف خود شده است.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ابراز امیدواری کرد که کشور هرچه زودتر از شیوع این ویروس رهایی یابد و افزود: اگر به هر دلیلی با موج دوم بیماری روبه رو شدیم و یا این ویروس چند ماه دیگر نیز مهمان ناخوانده نظام سلامت باقی ماند با توجه به افت تدریجی پادزهر در خون بهبودیافتگان می‌بایست از هم اکنون جهت تامین نیازهای درمانی مراکز، پلاسمای کافی در اختیار داشته باشیم.

وی همچنین گفت: در ایران سالانه ۸۰۰ هزار واحد پلاسما در مراکز درمانی توزیع می‌شود و پیش بینی می‌شود که با اجرای این طرح در حدود ۱۰ تا ۲۰ هزار واحد پلاسمای بهبود یافتگان کووید ۱۹ به این آمار افزوده شود.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان انتقال خون ایران، عشقی تاکید کرد: حتی اگر کشور از این بیماری رهایی یابد و از پلاسماهای دریافتی در تزریق مستقیم به بیماران استفاده نشود، می‌توان از این پلاسماها نیز مانند سایر پلاسماهای تولیدی و استحصالی در تولید سایر داروهای مورد نیاز کشور بهره گرفت و از این رو این پروژه هیچگونه اتلاف منابع مالی و انسانی  در پی نخواهد داشت.

گفتنی است که سازمان انتقال خون ایران همچنین اعلام کرد که اهداکنندگان با سن ۱۸-۶۰ سال که شرایط عمومی اهدای خون را دارند می‌توانند به مراکز انتقال خون در شهرستان‌های ارومیه، تبریز، زنجان، مشهد، شیراز، اصفهان، تهران، یزد، کرمانشاه، سمنان، گرگان، ساری، اهواز و کرج مراجعه کنند.

بنابر این گزارش در میان بانوان، زنانی که سابقه بارداری یا زایمان نداشته باشند در اولویت شرکت در این پروژه نوع دوستانه قرار دارند. سازمان انتقال خون ایران از معدود کشورهای منطقه است که به فناوری اهدای پلاسما به روش آفرزیس و بدون دریافت خون کامل دسترسی دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير