تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

ابتکار خبر داد: حمایت دولت از زنان سرپرست خانوار در شرایط شیوع کرونا

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، از حمایت دولت از زنان سرپرست خانوار در شرایط شیوع کرونا خبر داد.

کد خبر: ۵۷۱۷۵
۱۰:۱۶ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - «معصومه‌ ابتکار» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در تشریح وضعیت زنان سرپرست خانواده و وضعیت مشاغل آن‌ها در شرایط اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی گفت: معاونت زنان از بدو بحران کرونا در کشور، مکاتباتی را برای وضعیت مشاغلی که محتمل بود تعطیل شوند، انجام داد. این مکاتبات با معاون اول رئیس‌جمهور صورت گرفت و در راستای اقشار آسیب‌پذیر زنان بویژه زنان سرپرست خانوار بود، به خصوص آن دسته که از کمک‌‌هائی معیشتی استفاده نمی‌کنند. 

وی در ادامه افزود: معاون اول رئیس‌جمهور دستور خوبی روی این نامه به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی داد. ما از آقای شریعتمداری پیگیری کردیم و ایشان توضیحات لازم را برای روند کار، بسته‌های معیشتی برای این اقشار و اقداماتی که از توجه آنها به زنان سرپرست خانوار نشات می‌گیرد، ارائه داد.  

ابتکار در پاسخ به این پرسش که این بسته‌‌ها شامل چه موادی می‌شوند، بیان کرد: ریزاطلاعات این بسته‌ها را باید از وزارت کار پیگیری کرد. معاونت زنان بر مبنای تکلیف خود در قبال اقشار آسیب‌پذیر زنان، اقدام لازم را انجام داده و مستمر هم پیگیری و گزارشات را دریافت می‌کنیم. همچنین معاونت به استان‌ها ابلاغ کرده است که در این شرایط به این اقشار توجهی مضاعف شود. 

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور‌، بیان کرد: از اقدامات دیگر بسیج زنان سرپرست خانوار تحت پوشش طرح توانمندسازی اقتصادی و مشاغل خانگی  بود که امکانات خیاطی داشتند. از آن‌ها برای تولید ملزومات بهداشتی و ماسک‌ دعوت شد. افرادی که می‌توانستند فعالیت خود را در این حوزه‌‌ها متمرکز کنند، استقبال کردند و توانستند پویائی تجارت خود را در این وضعیت حفظ کنند و به جای تولیدات قبلی به روی نیازهای شرایط کنونی تغییر مسیر دهند. اغلب کسانی که این امکانات را داشتند، پای کار آمدند که از جمله به تولید ۲ میلیون قطعه ماسک و گان در یک مرحله منجر شد. یعنی از ظرفیت زنان سرپرست خانوار استفاده کرده و آن‌ها نیز در خط مدافعان سلامت قرار گرفتند. 

وی در ادامه گفت: در تمام استان‌‌ها این قبیل اقدامات صورت گرفت و خوشبختانه بازار خوبی را برای زنان سرپرست خانوار ایجاد کرد. منتهی، تغییر کاربری کارگاه‌های آن‌ها در زمان کوتاه و بحث استاندارد لوازمی که تولید می‌کرده‌اند، مشکلی بود که باید با جدیت به آن می‌پرداختیم. 

ابتکار اشاره کرد: در این راستا در مدلی که اجرا می‌شود، معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده کارفرما است، جهاددانشگاهی و دو نهاد غیردولتی مجری هستند. وزارت کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز ناظر اجرای برنامه هستند.  

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری در پاسخ به این پرسش که زنان سرپرست‌خانواری که هم‌اکنون تحت پوشش طرح توانمندسازی معاونت نیستند، چگونه رصد می‌شوند؟ گفت: این از مشکلاتی است که مجدانه سعی می‌کنیم تا برایش چاره‌اندیشی کنیم. در حال حاضر کارگروهی تشکیل شده و یک برنامه ملی اقدام و عمل تصویب کرده است. طبق این مصوبه، برای هر دستگاهی، تکلیفی برای زنانی که سرپرستی خانوارها را برعهده دارند، تعیین شده و البته رصد موضوع در سطح ملی به وزارت کار محول شد. آن‌ وزارتخانه می‌تواند از درگاه جامعه ایرانیان افراد را شناسائی کند. 

وی افزود: همچنین معاونت امور زنان و خانواده و وزارت کار، تفاهم نامه‌ای دارند که درگاهی برای تجمیع اطلاعات زنان سرپرست خانوار در کشور ایجاد شود. این درگاه امکانی را فراهم می‌کند تا زنان در سطح استانی، شهری و روستائی رصد شوند و مشمول حمایت قرار گیرند. این کار بسیار مهمی است، زیرا خیلی از مواقع تجربه کردیم که اطلاعات دقیقی از وضعیت زنان سرپرست خانواده وجود ندارد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی