تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
عضو کمیسیون حقوقی مجلس:

نیروهای نظامی ما وظیفه خود را در برابر هواپیمای اوکراینی به خوبی انجام داده‌‌اند

حسن نوروزی، عضو کمیسیون قضایی مجلس، درباره هواپیمای اوکراینی گفت: نوع پرواز این هواپیما مشکوک بوده است. این هواپیما از کنترل برج مراقبت و مراکز ما خارج شده بود. به نظر می‌رسد این هواپیما تحت کنترل آمریکا قرار گرفته بود. به نظر می‌رسد که هواپیما از کنترل ما خارج بود. بنابراین با توجه به این شواهد، بازداشت کردن افراد در این زمینه بی معناست.

کد خبر: ۵۷۱۲۹
۲۰:۵۴ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - روزنامه همدلی نوشت: یک عضو کمیسیون حقوقی در مورد ماجرای ساقط شدن هواپیمای اوکراینی می‌گوید: نوع پرواز این هواپیما مشکوک بوده است. این هواپیما از کنترل برج مراقبت و مراکز ما خارج شده بود. به نظر می‌رسد این هواپیما تحت کنترل آمریکا قرار گرفته بود. به نظر می‌رسد که هواپیما از کنترل ما خارج بود. بنابراین با توجه به این شواهد، بازداشت کردن افراد در این زمینه بی معناست.

مشروح گفت‌وگوی همدلی با نوروزی را در ادامه می‌خوانید:

پیش از این مسئولان گفته بودند چند نفر در رابطه با پرونده شلیک به هواپیمای مسافربری اوکراینی بازداشت شده‌‌اند. شما خبری درباره سرنوشت پرونده این افراد دارید؟

فارغ از بازداشت، یا عدم بازداشت، باید بگویم که اساسا نوع پرواز این هواپیما مشکوک بوده است. این هواپیما از کنترل برج مراقبت و مراکز ما خارج شده بود. به نظر می‌رسد این هواپیما تحت کنترل آمریکا قرار گرفته بود. در واقع این هواپیما از مسیر حرکت اصلی خود خارج شده و مسیر حرکت آن به جای اوکراین به سوی تهران، تغییر پیدا کرده بود. بنابراین نوع حرکت این هواپیما بسیار مشکوک بوده است. این هواپیما پس از اوج‌گیری از فرودگاه امام، می‌بایست روی ارتفاع 32000 قرار می‌گرفت و ادامه مسیر می‌داد، در حالی که این هواپیما روی ارتفاع 8000پایی قرار داشت. همانطور که گفته شد به نظر می‌رسد که هواپیما از کنترل ما خارج بود. بنابراین با توجه به این شواهد، بازداشت کردن افراد در این زمینه بی معناست.

با توجه به اعلام نیروهای نظامی مبنی بر سهوی بودن شلیک به سوی هواپیما و وجود عامل خطای انسانی، چگونه می‌توان از مواخذه عوامل آن چشم‌پوشی کرد؟

این هواپیما یک هفته قبل از آن در اسرائیل بوده و به نظر می‌رسد که دستکاری شده بوده است. برای این هواپیما اهداف خاصی در ایران تعیین شده بود و به نظر من، نیروهای نظامی در این زمینه وظیفه خود را به خوبی انجام داده‌‌اند.

این هواپیما باید به سمت غرب حرکت می‌کرده است، اما مسیر آن به سمت شمال تغییر پیدا کرده و در حقیقت این هواپیما زاویه اصلی مسیر خود را تغییر داده و همچنین در ارتفاع پایین، ادامه مسیر داده است. بنابراین در خارج از برنامه پروازی خود قرار داشته است.

بنابراین از نظر شما، دلیلی برای بازخواست مسئولان یا افرادی که به اشتباه باعث سقط هواپیما شدند، وجود ندارد؟

از آنجا که کنترل این هواپیما از دسترس ما خارج شده بود و توسط کشورهای دیگر در حال هدایت بوده است، لذا نیروهای نظامی ما وظیفه خود را به خوبی انجام داده‌‌اند، هر چند به هر حال در این حادثه، قربانی هم داشته‌ایم. این هواپیما باید فاصله خود را از سطح دریا بالا می‌برده، در صورتی که نسبت به آن در موقعیت پایینی قرار داشته است. بنابراین در این زمینه مواخذه و بازداشتی وجود نخواهد داشت.


منبع: انتخاب
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
1
1
در زمان جنگ یک موشک سرگردان !!!! به بندری در کویت اصابت کرد و مرحوم رفسنجانی گفتند : ما موشک را شلیک نکردیم و نمیدانیم کار کیست اگرچه دقیقا به همانجایی اصابت کرده که ما میخواستیم .
حالا ما یک هواپیمای مسافربربری را سهوا هدف گرفته وساقط کرده ایم، عمدی هم در کار نبوده ولی درست همان هواپیمایی را زدیم که باید میزدیم . یاللعجب .. منتظریم که سردار بیاید و عذرخواهیش را پس بگیرد .
داکتر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
0
1
فقط یک چیز به این نادان بفرمایید همه فهمیدن چه اتفاقی افتاد کی راست گفتو کی دروغ خواهشن ای نادان بیشتر از این با این چرندیات و دروغاتون مردم رو نصبت به نظام مقدس که با قطره قطره خون شهدا ساخته شده بد بین نکنید خود این شخص کل دورانی که سمتهای مختلفی داشته مسیر خدمتش رو همیشه کج رفته واونوقت به خلبان بدبختی که هنوز اوج نگرفته ومورد اصابت قرارگرفته تهمت میزنه چرا باید تمام ندانم کاریاتونو شما بی خردها ونادانان میندازید گردن امریکا واسراییل چرا مردم رو نسبت به این نظام مقدس بدبین میکنید اگر انشاله توی همن هواپیما فرزندان خودش هم بود همچین حرفی میزد یانه بخدا رهبر عزیزمون خیلی با همچین افراد ی ملایمت داره میکنه واز اون روز بترسه که رهبر حکم جهادمون بده بر همچین اشخاصی که جز ضربه زدن به ملت و نظام کاری بلد نیستن
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور