تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
اقدامات سلبی پلیس، صرفا برای حفظ سلامت شهروندان است

تشکیل کارگروه‌های هفت‌گانه در پلیس پایتخت برای مقابله با ویروس کرونا

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی مصوبه کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا از تشکیل کارگروه های هفت گانه و دیگر تمهیدات پلیس پایتخت در این زمینه خبر داد.

کد خبر: ۵۶۶۲۰
۱۸:۱۸ - ۰۹ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - سردار حسین رحیمی با تاکید بر ضرورت ماندن در خانه  و خودداری از  حضور در مجامع و مراکز عمومی برای قطع زنجیره شیوع کرونا، بیان داشت: در راستای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی از روز گذشته هفت کارگروه در زمینه های کنترل مبادی خروجی، حمل و نقل درون شهری، اصناف، پارک ها و بوستان ها، فضای مجازی، عملیات روانی و اطلاع رسانی و بهداری در پلیس پایتخت تشکیل که وظایف هر کدام مشخص و ابلاغ شده است.

وی با اشاره به کنترل مبادی ورودی و خروجی شهر تهران و برخورد با افراد متخلف، عنوان داشت: با توجه به مصوبه کمیته اجتماعی-انتظامی ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا با رانندگان متخلفی که به شهری غیر محل سکونت خود وارد شوند، مبلغ ۵۰۰ هزار تومان جریمه و خودروی آنها برای مدت یک ماه توقیف خواهد شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به ممنوعیت خروج خودروهای پلاک تهران از تهران و همچنین ممنوعیت ورود خودروهای دارای پلاک دیگر شهرستان‌ها به تهران به استثنای خودروهای نیروهای امدادی، پلیس، درمانی، آتش نشانی، اورژانس و همچنین وسایل نقلیه ای که مایحتاج عمومی و امکانات مختلف کشور را جابه جا می‌کنند، افزود: در حال حاضر مسیرهای آزاد راه "تهران- قم" به صورت رفت و برگشت، آزاد راه "تهران-شمال" به صورت رفت و جاده قدیم "تهران-قم" به صورت رفت و برگشت توسط پلیس راه پایتخت کنترل که در ۳ محور مورد نظر در روز گذشته یک هزار و ۶۵۰ دستگاه خودرو برگشت داده شده و ۲۵۰ دستگاه خودرو اعمال قانون شدند.

رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه برابر اعلام کمیته اجتماعی-انتظامی ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا صرفا آن دسته از اصنافی که در زمینه تامین مایحتاج ضروری مردم فعال هستند، می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند، بیان داشت: این مراکز می توانند به صورت شبانه روزی فعال و خدمات خود را به مردم ارائه دهند.

سردار رحیمی با اشاره به اینکه روز گذشته توسط پلیس های پیشگیری، نظارت بر اماکن عمومی، پلیس افتخاری به صنوف و کسبه مختلف سطح شهر تهران از جمله "بازار حضرتی، بلور فروشان منطقه شوش، لاستیک فروشان خیابان ری، خشکبار فروشان خیابان مولوی، زرگران و قنادان بازار امین سلطان، لوازم خانگی فروش های سه راه امین حضور و مغازه داران خیابان ملت، لاله زار و اکباتان" موارد لازم ابلاغ و نسبت به تعطیلی صنوف متخلف اقدامات لازم انجام شد، افزود: در مجموع در روز گذشته  از ۶ هزار و ۱۰۱ واحد صنفی بازدید و موارد لازم به آنها ابلاغ که از این تعداد از ۳۷ واحد صنفی تعهد اخذ و به ۲۲ واحد صنفی اخطار لازم داده شد و همچنین ۱۱ واحد صنفی که  از دستور پلیس مبنی بر تعطیلی واحد صنفی خود سرپیچی کرده بودند نیز پلمب شدند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر اینکه قرنطینه خانگی و عدم حضور در مجامع و اماکن عمومی از جمله پارک ها و بوستان ها می تواند مهمترین راهکار برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا باشد، اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به شیوع این ویروس، پارک ها و بوستان ها کاملا تعطیل و از ورود افراد به این مراکز جلوگیری و به هیچ وجه اجازه، تفریح، ورزش، استراحت و بساط پهن کردن در این مراکز به کسی داده نخواهد شد و در صورت مشاهده با افراد متخلف برخورد خواهد شد.

بنابر اعلام  پایگاه خبری پلیس، سردار رحیمی ضمن درخواست از مردم برای همکاری هر چه بیشتر با پلیس، افزود: این گونه اقدامات سلبی از سوی پلیس صرفا برای سلامت شهروندان و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا است.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر