تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

موسوی: نامه ۸ کشور به سازمان ملل برای لغو تحریم‌های ایران کم نظیر است

سخنگوی وزارت امور خارجه، نامه هشت کشور به دبیرکل سازمان ملل برای لغو تحریم‌های ایران را اقدامی خوب و کم نظیر توصیف کرد.

کد خبر: ۵۶۶۱۷
۱۸:۱۴ - ۰۹ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - سید عباس موسوی با اشاره به این نامه که به امضای نمایندگان ایران، روسیه، چین، کوبا، کره شمالی، عراق، ونزوئلا و نیکاراگوئه در سازمان ملل متحد رسیده است، اظهار داشت: قدم بسیار خوبی برداشته شد و به نوعی از ابتکارات خود ما و مورد حمایت است.

 این دیپلمات کشورمان با تاکید بر اینکه این حرکات و اقدامات لازم است، گفت: باید دنیا زمانی به خودش بیاید و جلوی یکجانبه گرایی و نقض قوانین بین المللی را بگیرد، به هر حال متأسفانه آمریکایی‌ها به خودشان جرأت دادند که در سال‌های اخیر قوانین داخلی و تحریم‌های ظالمانه خودشان را به بقیه کشورها تحمیل کنند.

سخنگوی وزارت امورخارجه با اشاره به اینکه آمریکا علیه کشورهای مستقل با اهداف خاصی اقدامات تحریمی را اعمال می‌کند، افزود: امیدواریم این طلیعه مبارکی باشد و این کشورهای تحت تحریم و حتی کشورهای مستقل و آزاده‌ای که یکجانبه گرایی آمریکا را برنمی تابند، یک اتحادیه‌ای تشکیل و یک اقدامی انجام دهند و جلوی قلدری آمریکا بایستند.

 موسوی تاکید کرد: اقدام کشورهایی که این نامه را به دبیرکل سازمان ملل متحد نوشتند و در نوع خودش بی نظیر است.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: امیدواریم جامعه جهانی نه تنها در شرایط کرونا، حتی در شرایط عادی چنین اقدام منسجمی را در برابر تحریم‌های ظالمانه و غیر انسانی که از سوی آمریکا نه تنها علیه ایران بلکه علیه دیگر کشورهای مستقل هم اعمال شده، صورت دهند و در مقابل آن‌ها ایستادگی یا حداقل به آن بی اعتنایی کنند.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری، گفت: سیاست‌های وزارت خارجه منطبق بر شعار سال با اولویت کشورهای همسایه است.
سید عباس موسوی اظهار کرد: اولویت ما در سال‌های اخیر بر مسئله اقتصادی بوده و در این راستا معاونت اقتصادی اقدامات مثبتی داشته است.

وی افزود: تولید داخلی و اتکا به منابع داخلی یکی از معیارهای وزارت امور خارجه و سفارتخانه‌های ایران است تا با این جهت گیری به مولفه‌های تولید در داخل کشور کمک کنند.

این دیپلمات کشورمان با تاکید بر اینکه اولویت و جهت گیری توجه به تولید داخل است، ادامه داد: روند صادرات و واردات با نگاه به داخل تنظیم خواهد شد و آن را به عنوان الگوی اصلی در مراودات خارجی به ویژه با همسایگان مان در نظر خواهیم گرفت.

سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه این گفت وگو  از ارسال کمک‌های بهداشتی و پزشکی بیش از ۳۰ کشور خارجی و سازمان معتبر بین المللی به جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با ویروس کرونا خبر داد.

سید عباس موسوی در خصوص میزان و مبلغ کمک کشورهای خارجی در مورد مقابله با ویروس کرونا به جمهوری اسلامی ایران گفت: تقریباً همه کشورها درگیر این ویروس هستند و به عبارتی تا الان ۲۰۰ کشور دچار این ویروس شده اند.
وی با بیان اینکه کمک‌های مختلفی از کشورهای خارجی به جمهوری اسلامی ایران تاکنون شده است، افزود: حدود ۳۰ کشور و سازمان جهانی تا آنجا که توانستند با مقادیر مختلف به جمهوری اسلامی کمک کرده اند.

موسوی ادامه داد: عمده این کمک‌ها و تجهیزات ارسالی از کشورهای دوست و سازمان‌های بین المللی خوشنام و معتبر در قالب‌های مختلف نقدی و غیر نقدی است.

وی یاداور شد: کشورهای مختلفی در این زمینه اعلام آمادگی کردند و بطور نمونه کشور چین تاکنون حدود ۲۱ الی ۲۲ هواپیما کمک و تجهیزات به جمهوری اسلامی ایران ارسال کرده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: اتحادیه اروپا نیز از طریق منابع کمک‌های بشردوستانه خود، سعی کرد کمک‌هایی را به ایران ارسال کند، کشورهای ژاپن، امارات، جمهوری آذربایجان، ترکیه به همراه کشورهای زیاد دیگری نیز به جمهوری اسلامی ایران کمک کرده اند.

 موسوی در پایان گفت: به نمایندگی از دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران از این کشورها قدردانی می‌کنم و امیدواریم این اقدامات را جبران کنیم و بتوانیم با مدیریت و شکست این ویروس و بیماری، تجربه و کمک‌های خود را نیز در اختیار کشورهای دیگر قرار دهیم.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر