تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...

ایرلاین‌ها حمایت نشوند، اروپا نابود خواهد شد!

News Image Lead

تازه‌ترین برآوردهای منتشره از سوی سازمان بین المللی حمل و نقل هوایی یاتا حاکی است که دولت‌های اروپایی درصورت عدم حمایت و ارائه کمک‌های مالی به ایرلاین‌های این منطقه، ۳۷۸ میلیارد دلار از تولید ناخالص داخلی خود و ۵.۶ میلیون شغل را از دست خواهند داد.

کد خبر: ۵۶۵۱۹
۱۶:۰۱ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
دیدارنیوز ـ براساس گزارش جدیدی که از سوی سازمان بین المللی حمل و نقل هوایی یاتا (IATA) منتشر شده است، دولت کشورهای اتحادیه اروپا در صورتی که به منظور جلوگیری از ورشکستگی و فروپاشی شرکت‌های هواپیمایی اروپایی دست به ارائه کمک و تسهیلات مالی نزنند، بالغ بر ۳۷۸ میلیارد دلار از تولید ناخالص داخلی خود را از دست خواهند داد و ۵.۶ میلیون شغل مرتبط با صنعت هوانوردی و ایرلاینهای فعال در این منطقه نیز به تبع آن از بین خواهد رفت.

بر اساس گزارشی که در وب سایت simpleflying آمده است، پیش‌تر نیز شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا در آلمان اعلام کرده بود در صورتی که کمک و مساعده دولت ها در کار نباشد، صنعت هوانوردی و ایرلاین‌ها تحت تاثیر شروع گسترده ویروس کرونا و افت شدید تقاضای سفرهای هوایی نمیتواند دوام بیاورد و به حیات خود ادامه دهد و همچون شرکت هواپیمایی ‌FlyBe بریتانیا به مرحله فروپاشی خواهند رسید.

همزمان با شیوع گسترده و همه گیری ویروس کرونا در کشورهای مختلف جهان، بسیاری از ایرلاینها به منظور جلوگیری از انتشار بیشتر این ویروس و همچنین حفظ سلامت و بهداشت جامعه پروازهای خود به مناطق گسترده‌ای از جهان را که هم اکنون به شدت با کرونا درگیرند را تا اطلاع ثانوی لغو کرده و به حالت تعلیق درآورده اند.

همین لغو پروازها موجب شده که شرکت‌های هواپیمایی ضرر و زیانهای مالی گستردهای را متحمل شوند و آن دسته از ایرلاین‌هایی که پیش از این نیز از زیرساختهای قوی و مستحکمی برخوردار نبوده و با بحرانهای مالی دست و پنجه نرم می کردند، به شدت در معرض خطر فروپاشی و ورشکستگی کامل قرار بگیرند. از طرف دیگر بسیاری از خطوط هوایی پرتردد و درآمدزای ایرلاینهای فعال نیز به حالت غیرفعال تغییر حالت داده است.

بسیاری از هواپیماها نیز هم اکنون در فرودگاههای بزرگ و پرتردد جهان که در حال حاضر تحت تاثیر شیوع کرونا، بسته شدن مرزهای هوایی کشورهای مختلف و لغو پروازهای داخلی و خارجی به تعطیلی کشیده شده است  به مدت نامعلومی زمین گیر شدهاند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر