تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

هشدار مکرون به پایان حیات شنگن بر اثر کرونا

News Image Lead

امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه با اشاره به شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان به ویژه در قاره اروپا، به رهبران اروپایی درباره به خطر افتادن برخی مهم ترین پایه‌های اتحادیه اروپا از جمله پیمان «شنگن» هشدار داد.

کد خبر: ۵۶۵۱۱
۱۳:۳۳ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
 

دیدارنیوز ـ خبرگزاری رویترز روز جمعه با انتشار این خبر گزارش داد: مکرون در سخنانش در جلسه سران گروه 20 که بصورت ویوئو کنفرانس برگزار شد، به  همتایان اتحادیه اروپایی خود هشدار داد که  خطر شیوع ویروس کرونا، چنانچه دیگر کشورها همبستگی لازم  در مقابله با این بحران از خود نشان ندهند، موجب می شود تا پایه های اصلی (اتحادیه اروپا) همچون منطقه بدون مرز (شنگن) فرو ریزد.

رئیس جمهوری فرانسه در یک کنفرانس تلفنی با ۲۶ رهبر کشورهای عضو اتحادیه اروپا گفت آنچه که در معرض خطراست حیات پروژه اروپایی است؛ خطری که با آن مواجه هستیم، «مرگ شنگن» است.

در پی شیوع کرونا، بسیاری از کشورهای حوزه اتحادیه اروپا مرزهای خود را به روی اتباع دیگر کشورها از جمل کشورهای همسایه و حوزه شنگن بسته اند.

شمار مبتلایان به کرونا  در اروپا

رئیس جمهوری فرانسه درحالی نسبت به از بین رفتن منطقه بدون مرز بین کشورهای عضو اتحادیه اروپایی موسوم به شنگن هشدار می دهد که وضعیت شیوع ویروس کرونا درمیان این کشورها رو به فزونی است و کشورش در محاصره پرمخاطره ترین کشورهای مبتلا به این ویروس قرار گرفته است.

ایتالیا که در شرق فرانسه قرار دارد هم اکنون با بیش از ۸۰هزارو۵۰۰ مبتلا به این بیماری کرونا ، بعد از آمریکا و چین، در جایگاه سوم فهرست کشورهای آلوده به این بیماری قرار دارد.  هشت هزار و ۲۰۰ نفر رسیده است.

در فرانسه  نیز تا این لحظه ۲۹ هزار و ۱۵۵ مبتلا به بیماری کرونا هستند و یکهزار و ۶۹۶نفر از مردم فرانسه هم تاکنون بر اثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر