تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...

پارلمان انگلیس حداقل یک ماه تعطیل شد

پارلمان انگلستان به دلیل شیوع بی‌سابقه‌ی کرونا در جهان حداقل به مدت چهار هفته تعطیل شد.

کد خبر: ۵۶۳۶۰
۰۸:۵۳ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز پارلمان بریتانیا به دلیل همه‌گیر شدن ویروس کرونا حداقل به مدت چهار هفته به حالت تعلیق درآمد.

بازدید عمومی از مجلس و حضور قانونگذاران در مجلس عوام پیش تر از این محدود شده و کاهش یافته بود تا طبق دستورالعمل‌های پیشگیرانه، از شیوع هرچه بیشتر کروناویروس جلوگیری به عمل آید.

لیندسی هویل، سخنگوی مجلس عوام بریتانیا نیز در این باره گفت که هر تصمیم که گرفته شود می‌بایست برای جلوگیری از روند شیوع این ویروس باشد به طوری که صدها تن از نمایندگان مجلس را در یک فضای محدود حبس نکنیم.

رابرت جنریک، وزیر مسکن نیز در این خصوص گفت: «من یقین دارم که اعضای پارلمان پس از تعطیلات عید پاک با سلامتی کامل به مجلس باز خواهند گشت و فکر می‌کنم که اقدام به تعطیلی پارلمان واقعاً مهم است، هرچند که ما درگیر بحرانی شدید و جدی هستیم. مجلس کار خود را به نوعی دیگر ادامه می‌دهد.»

مجلس اعلا و مجلس اعیان بریتانیا پیش از این اقدام به صدور مصوبه‌ی اضطراری که به مقامات رسمی اجازه داده بود تا برای مقابله با شیوع این ویروس از هیچ کاری دریغ نکنند، کرده بود.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر