تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی گیلان مطرح کرد:

آمادگی اورژانس گیلان برای مقابله با کرونا / انجام هزار و ۱۰۴ مورد ماموریت پیش بیمارستانی امدادگران

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی گیلان گفت: ۶۲ پایگاه اورژانس گیلان برای مقابله با کرونا در آماده باش کامل هستند.

کد خبر: ۵۳۷۴۳
۱۲:۴۷ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۸

دیدارنیوز- رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی گیلان گفت: 62 پایگاه اورژانس گیلان به تجهیزات خاص و مورد نیاز برای مقابله با ویروس کرونا مجهز شدند.

پیمان اسدی با اشاره به اقدامات مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی گیلان از ابتدای اسفند تاکنون افزود: به آمبولانس های خصوصی نیز در خصوص نحوه برخورد با بیماران مشکوک آموزش های لازم داده شده است.

وی گفت : 2 دستگاه آمبولانس برای انتقال بیماران با علائم مشکوک به ویروس کرونا به بیمارستان ها رشت در نظر گرفته شده و همچنین از آمبولانس های دوم پایگاه های شهرستان هایی که مجهز به کد دوم هستند نیز بصورت اختصاصی برای اعزام بیماران با علائم آنفلوآنزا به مراکز درمانی استفاده می شود.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی گیلان از انجام هزار و 104 مورد ماموریت پیش بیمارستانی امدادگران پایگاه های اورژانس استان خبر داد و افزود: دستورالعمل های لازم برای مقابله با کرونا به پایگاه های اورژانس استان ارسال شده است.

 پیمان اسدی افزود : فعال‌سازی EOC و  آماده باش 24 ساعته MCMC برای  مدیریت اعزام های همه بیماران در استان ، گزارش آنلاین موارد مشکوک به EOC وزارت بهداشت و درمان ، برگزاری جلسات قرارگاه بحران برای راهکارهای مقابله با بیماری کرونا و ارسال بر خط اطلاعات بیماران مشکوک به ویروس کرونا به EOC  وزارت بهداشت و درمان  از دیگر اقدامات انجام یافته در این مدت است.

وی از مردم خواست ، چنانچه دچار تب بالا ، مشکل تنفسی و سرفه‌های شدید شدند با اورژانس 115 تماس بگیرند و از برقراری تماس‌های غیر ضروری جدا بپرهیزند زیرا ممکن است بیماری پشت خطوط اورژانس منتظر برقراری تماس است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی گیلان همچنین از مردم درخواست کرد : به شایعات منتشره در فضای مجازی توجه نکنند و اطلاعات خود را از وزارت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی دریافت کنند تا بتوانند بدون ترس و اضطراب و با رعایت نکات بهداشتی، خود و عزیزانشان را در برابر ویروس کرونا محافظت کنند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی