تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اوج هیجان در لیگ قهرمانان اروپا؛

مسی در خانه مارادونا، زیدان در انتظار پپ!

جذاب‌ترین ماجرای امشب این است که لیونل مسی به ناپل می‌رود، شهری که حدود ۳۰ سال قبل جولانگاه دیگو آرماندو مارادونا دیگر اعجوبه فوتبال آرژانتین و از بهترین‌های فوتبال تاریخ بود. مسی در شرایطی با بارسلونا به ایتالیا سفر کرده که در چند بار حضور در این کشور توفیق چندانی نداشته است. بارسا البته همچنان متکی به مسی است و به نظر می‌آید لئو باید بر روح تسلیم ناپذیر و افسانه‌ای مارادونایی در این شهر غلبه کند.

کد خبر: ۵۳۵۳۹
۱۷:۲۴ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۸
دیدارنیوز ـ آرش راهبر: هفته دوم از دور حذفی لیگ قهرمانان اروپا با ۴ بازی طوفانی از امشب آغاز می‌شود و باید منتظر حوادث پر از هیجان در این هفته بود. امشب بارسلونایی‌ها در شهر ناپل به مصاف شاگردان جنارو گتوزو خواهند رفت و در لندن نیز بازی چلسی و بایرن مونیخ می‌تواند محل برخورد جذابی از دو سبک متفاوت فوتبال باشد.
 
 
مسی در خانه مارادونا، زیدان در انتظار پپ

جذاب‌ترین ماجرای امشب این است که لیونل مسی به ناپل می‌رود، شهری که حدود ۳۰ سال قبل جولانگاه دیگو آرماندو مارادونا دیگر اعجوبه فوتبال آرژانتین و از بهترین‌های فوتبال تاریخ بود. مسی در شرایطی با بارسلونا به ایتالیا سفر کرده که در چند بار حضور در این کشور، توفیق چندانی نداشته است. هر چند ناپلی‌ها به سبک خودشان به بارسلونا خوش آمد گفته اند، اما به نظر بازی ساده‌ای در انتظار آبی اناری‌ها نخواهد بود. در توئیتر باشگاه ناپولی آمده است: «سلام بارسلونا! در انتظار دیدار با شما در لیگ قهرمانان اروپا هستیم. از شهر و پیتزا لذت ببرید و اقامت خوبی داشته باشید.»

نکته جالب در بازی امشب این است که مربی جدید بارسا یعنی «کیکه ستین» نخستین حضور خود را با این تیم در یوفا چمپیونز تجربه می‌کند. در دیگر سو نیز جنارو گتوزو سرمربی ناپولی با سبک خاص خود منتظر تیمی است که در هفته‌های اخیر فاصله معنی داری با روز‌های اوج خود دارد. بارسا البته همچنان متکی به مسی است و به نظر می‌آید لئو باید بر روح تسلیم ناپذیر و افسانه‌ای مارادونایی در این شهر غلبه کند. گتوزو درباره مسی گفته است: «هیچ کس نمی‌تواند مسی را متوقف کند، اما باید تمام تلاشمان را انجام بدهیم. مسی کار‌هایی انجام می‌دهد که تنها در پلی استیشن امکان پذیر است، او علاوه بر توانایی فوتبالش، به دلیل سبک زندگی اش هم مدت هاست که بهترین بازیکن تاریخ است.»

دیگر بازی امشب نیز در لندن و بین چلسی و بایرن خواهد بود و این پنجمین رویارویی دو تیم در اروپاست. نکته جالب اینجاست که این بازی تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفت و حتی شایعه‌ای به گوش رسید که مونیخی‌ها قصد حضور در لندن را ندارند. اما این خبر وقتی تکذیب شد که اف سی هالیوود راهی لندن شد. چلسی در فصل جاری لیگ برتر جزیره، برد و باخت‌های متعددی داشته اما به گواه کارشناسان، کیفیت خوبی از فوتبال را ارائه می‌کند و سبک هجومی دارد. بایرن نیز پس از مدت‌ها دوباره به صدر بوندس لیگا بازگشته و با روحیه خوبی پا به میدان می‌گذارد.
 
 
مسی در خانه مارادونا، زیدان در انتظار پپ

فردا شب نیز دو بازی تماشایی دیگر در اروپا نگاه‌ها را به سوی خود خواهد خواند. در فرانسه بازی لیون و یوونتوس، یک بازی تماشایی است اما قطعا زیر سایه دیدار رئال مادرید و منچستر سیتی قرار خواهد داشت. بدون شک مصاف زین الدین زیدان و پپ گواردیولا در سانتیاگو برنابئو همه فوتبالدوستان دنیا را میخکوب خواهند کرد؛ آن هم در شرایطی که گواردیولا قبلا توانسته نتایج خوبی در این ورزشگاه بگیرد. از آن سو هم رئال، شرایط مطلوبی در لالیگا ندارد، اما بسیاری معتقدند که این تیم در لیگ قهرمانان اروپا همیشه تیم خطرناک و بزرگی است. برای رئال البته این بازی پیش درآمدی بر ال کلاسیکو نیز هست که هفته آینده برگزار خواهد شد و همین موضوع می‌تواند دلیلی بر جدی گرفتن مضاعف این بازی باشد.

سیتیزن‌ها هم البته در هفته‌های اخیر نمایش خوبی داشته و به دلیل محرومیت طی دو سال بعدی از لیگ قهرمانان از انگیزه مضاعفی نیز برخوردارند.
 
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر