تیتر امروز

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...
فولاد را می‌توان ضعیف‌ترین تیم نیمه‌های اول در نیم‌فصل نخست به حساب آورد

بهترین و بدترین‌های نیمه اول؛ پرسپولیس رقیب ندارد!

در نیم فصل اول لیگ برتر، پرسپولیس در نیمه اول بهترین تیم بود و در اکثر فاکتور‌ها بهترین عملکرد را داشت. سرخ‌پوشان در ۸ بازی پیروز راهی رختکن شدند که باعث شد بیشترین تعداد برد را به خود اختصاص دهند.

کد خبر: ۱۹۳۹۹۶
۱۱:۰۸ - ۱۶ دی ۱۴۰۴

بهترین و بدترین‌های نیمه اول؛ پرسپولیس رقیب ندارد!

دیدارنیوز: پرسپولیس در نیم‌فصل اول بهترین تیم در نیمه اول بود و در بیشتر فاکتور‌ها عملکرد بهتری نسبت به دیگر تیم‌ها داشت.

نیم‌فصل نخست لیگ برتر در حالی به پایان رسید که در جدول رده‌بندی بر اساس نتایج تیم‌ها در نیمه اول، پرسپولیس بهترین عملکرد را به نمایش گذاشت. پس از سرخ‌پوشان، گل‌گهر عملکرد بسیار خوبی در نیمه اول داشت، اما نتوانست این عملکرد خوب را در تمام ۹۰ دقیقه به نمایش گذاشته و در نتیجه تا جایگاه ششم جدول پایین آمد. سومین تیم در ۴۵ دقیقه‌های اول نیم‌فصل نخست، سپاهان بود که در پایان هم توانست صدر جدول رده‌بندی را از آن خود کند.

بهترین‌های نیمه اول 

پرسپولیس در نیمه اول بهترین تیم بود و در اکثر فاکتور‌ها بهترین عملکرد را داشت. سرخ‌پوشان در ۸ بازی پیروز راهی رختکن شدند که باعث شد بیشترین تعداد برد را به خود اختصاص دهند. دومین تیم گل‌گهر بود که در ۷ بازی به برتری دست یافت. همچنین در ۱۳ بازی هم دروازه پرسپولیس در نیمه نخست بسته ماند. در رده دوم هم ۳ تیم با ۱۲ کلین‌شیت در نیمه اول قرار دارند؛ گل‌گهر، تراکتور و فجرسپاسی. پرسپولیس در نیمه اول بیشترین امتیازات را هم به‌دست آورد و ۲۹ امتیازی شد و با ۳ امتیاز برتری در صدر این رده‌بندی قرار گرفت.

پس از آن پرسپولیس هم، گل‌گهر توانست ۲۶ امتیاز کسب کند. علاوه بر این، بهترین عملکرد دفاعی هم در اختیار پرسپولیس قرار دارد و در مجموع نیمه‌های اول در نیم‌فصل نخست، این تیم تنها ۲ گل خورده داشت؛ یکی برابر فجرسپاسی و دیگری هم مقابل خیبر. همین مسئله باعث شد تا با مثبت ۷ گل، پرسپولیس بهترین تفاضل گل را به‌ثبت برساند. پس از پرسپولیس، تیم‌های گل‌گهر و تراکتور با ۳ گل خورده برترین خط دفاعی لیگ را داشتند. 

در سایر بخش‌های جدول، استقلال هجومی‌ترین تیم بود و با ۱۱ گل بهترین آمار را در ۱۵ مسابقه ابتدایی فصل (در نیمه‌های اول) داشت. پرسپولیس و پیکان هم با ۹ گل در رده بعدی جای گرفتند. چادرملو رکورددار بیشترین تساوی بود و در ۱۳ بازی کار خود را با تساوی در نیمه اول به پایان رساند. تراکتور هم ۱۲ تساوی داشت و تیم‌های شمس‌آذر و خیبر در ۱۱ بازی در نیمه‌های اول به تساوی رضایت دادند.

تراکتور تنها تیم نیم‌فصل نخست بود که نیمه اول را بدون باخت پشت سرگذاشت و از این حیث رکورددار است. چادرملو هم تنها در یک بازی نیمه اول را واگذار کرد. استقلال در ۹ بازی موفق به گلزنی در نیمه اول شد و از این نظر برتر از سایر تیم‌ها بود. پس از آبی‌پوشان، پرسپولیس و پیکان در ۸ بازی دروازه حریفان را باز کردند و از این نظر در رده دوم قرار گرفتند. 

بدترین‌های نیمه اول 

بدون شک فولاد را می‌توان ضعیف‌ترین تیم نیمه‌های اول در نیم‌فصل نخست به حساب آورد. تیمی که در نیمه اول نه بردی به‌دست آورد و نه حتی موفق به گلزنی شد و در جدول رده‌بندی بر اساس نتایج تیم‌ها در نیمه اول، با کسب فقط ۱۰ امتیاز در رده آخر قرار گرفت. پس از فولاد که هیچ گل زده‌ای نداشت، شمس‌آذر و ملوان ضعیف‌ترین عملکرد هجومی را داشتند و تنها ۲ گل در نیمه‌های اول به‌ثمر رساندند. شاگردان امیر خلیفه‌اصل بدترین عملکرد دفاعی را داشتند و در نیمه اول ۱۲ گل خوردند. بعد از این تیم، مس رفسنجان ۱۰ گل خورده داشت و در رده دوم بدترین خطوط دفاعی قرار گرفت.

از نظر تعداد برد، تیم‌های فولاد و شمس‌آذر در نیم‌فصل اول هرگز موفق به کسب پیروزی نشدند. در رده دوم هم ۳ تیم چادرملو، مس و ملوان قرار می‌گیرند که تنها در یک بازی موفق شدند پیروز راهی رختکن شوند. استقلال خوزستان تیمی بود که بیشترین تعداد باخت را داشت و در ۸ بازی شکست خورد، حتی بیشتر از مس رفسنجان که با ۶ شکست در جایگاه بعدی قرار دارد.

پس از فولاد که ناکام مطلق در امر گلزنی بود، شمس‌آذر هم اصلاً عملکرد خوبی در این زمینه نداشت و تنها در یک بازی توانست در نیمه‌های نخست دروازه حریف را باز کند. ملوان هم در ۱۳ بازی بدون گل زده نیمه اول را به پایان رساند. از نظر تعداد کلین‌شیت، تیم‌های مس و استقلال خوزستان با اختلاف بدترین عملکرد را داشتند و تنها در ۶ بازی موفق به بسته نگه داشتن دروازه خود در نیمه‌های اول شدند؛ در حالی‌که دومین تیم در این رده‌بندی، ۹ کلین‌شیت به‌ثبت رسانده است. 

از نظر کسب امتیازات، پس از فولاد ۱۰ امتیازی، مس رفسنجان و شمس‌آذر ضعیف‌ترین عملکرد را دارند و تنها ۱۱ امتیاز در نیمه‌های اول به‌دست آوردند. بدترین تفاضل گل به‌ثبت رسیده در نیم‌فصل اول (در نیمه‌های نخست) در اختیار تیم‌های استقلال خوزستان و ملوان است که تفاضل آنها منفی ۶ بود. پس از آن هم ۳ تیم مس، فولاد و شمس‌آذر تفاضل منفی ۵ داشتند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
پرطرفدارترین ها