تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
رئیس بنیاد مستضعفان اعلام کرد

نصف قطعه دو آزادراه تهران - شمال تا پایان دولت تکمیل می‌شود

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: با توجه به تجربه فعلی در زمینه ساخت قطعه اول و چهارم آزادراه تهران - شمال، قطعه دوم این مسیر که ۳۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، می‌تواند با سرعت بیشتری پیش رود و قرار شده ۵۰ درصد قطعه دوم تا پایان دولت دوزادهم به اتمام برسد.

کد خبر: ۵۳۵۰۴
۱۳:۲۰ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سید پرویز فتاح امروز (سه شنبه) در مراسم افتتاح قطعه یک آزادراه تهران - شمال با بیان اینکه امروز روز مبارکی برای جامعه مهندسان کشور است، اظهار کرد: قطعه نخست آزادراه تهران - شمال در ابتدای دولت یازدهم، ۱۷ درصد پیشرفت داشت و امروز به طور ۱۰۰ درصد تکمیل شده است؛ لذا اگر تاخیری طی این سال‌ها رخ داده است، از عملکرد همکاران گذشته دفاع و به سهم خود بابت این تاخیر عذرخواهی می‌کنم.
 
وی با اشاره به اینکه قرار بود بنیاد به صورت ۱۰۰ درصد سرمایه‌گذار این قطعه از آزادراه باشد، افزود: دولت قبول کرد ۵۰ درصد این مبلغ را پرداخت کند و از ۱۰ هزار میلیارد تومانی که به نرخ امروز برای قطعه نخست آزادراه، سرمایه گذاری شده بود ۵۰۰۰ میلیارد تومان را پرداخت کند. ولی بنیاد برای اینکه فشار زیادی روی عوارض خودروهای عبوری از آزادراه وارد نشود، قبول کرد ۶۰ درصد سرمایه‌گذاریش به صورت غیرنقدی بازگردد.

وی گفت: به امید خدا درآمد حاصل از تردد خودروها در آزادراه صرف محرومیت‌زدایی و ماموریت‌های بنیاد مستضعفان و البته هزینه نگهداری آزادراه می‌شود.

فتاح با تقدیر از تلاش پیمانکاران، مهندسان و کارگران این پروژه عظیم، گفت: مهندسان ایرانی نشان دادند در قله ایستاده‌اند و آخرین تکنولوژی روز را در شرایط تحریمی کشور بکار گرفتند و این پروژه بزرگ متکی بر توان و تجهیزات ایرانی انجام شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر