تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

عضو حقوقدان شورای نگهبان: آماده‌ایم گزارشات تصویری یا صوتی مردم را پیگیری کنیم

سید فضل‌الله موسوی گفت: علیرغم این که بیگانگان و رادیوها و تلویزیون‌های مختلف تبلیغات زیادی می‌کنند و حتی شایعه بیماری کرونا را که نزدیک نشوید و تعرفه‌ها از این ویروس ها دارد مطرح کردند، ولی واقعاً مردم در انتخابات شرکت کردند.

کد خبر: ۵۲۹۵۶
۲۰:۰۸ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سید فضل‌الله موسوی  در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میان‌دوره‌ای پنجمین دوره  مجلس خبرگان رهبری  در جمع خبرنگاران ضمن تبریک این جشن ملی به مردم خصوصا جوانان و  کسانی که برای اولین بار می‌توانند نقش مهمی برای سرنوشت کشور داشته باشند و ضمن تشکر از مردم عزیز کشورمان گفت: مردم  علی رغم همه گرفتاری هایی که دارند از جمله مسائل اقتصادی به صحنه می‌آیند و در جاهای مختلف مانند سیل، تشییع پیکر شهید سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و انتخابات شرکت می‌کنند. علیرغم این که بیگانگان و رادیوها و تلویزیون‌های مختلف تبلیغات زیادی می‌کنند و حتی شایعه بیماری کرونا را که نزدیک نشوید و  تعرفه‌ها از این ویروس ها دارد ولی واقعاً مردم شرکت می کنند . حتی در قم شنیدم با اینکه بیماری شایع شده که باید مشارکت را کم کند ولی  آنقدر جمعیت زیاد  به صحنه آمده بود که حتی در شهر پردیسان تعرفه کم آمده بود.

وی ادامه داد:  ما به عنوان عضو کوچکی که در این جا به مردم خدمت می کنیم  آماده هستیم که اگر گزارشات تصویری یا صوتی مردم دارند و از طریق  سامانه مردم ناظر و تلفن گویا به ما گزارش می دهند آن را پیگیری کنیم.

وی درباره اینکه ایا مردم  می توانند مطمئن باشند که امروز یا فردا جواب شکایات اعلام می‌شود و چقدر زمان نیاز است تا رسیدگی شود گفت : به هر حال در سامانه و تلفن ها گزارش‌های زیادی از استان‌ها و جاهای دیگر می‌آید قسمتی که خود شورا و دفاتر و سرپرستی هایی که هست گزارش‌ها را می‌گیرند و اقدام می‌کنند.  غیر از این در هر استانی دفاتری هست که گزارش‌ها به آنجا داده می‌شود و  برخی که حالت تخلف و جرمی باشد به قوه قضاییه اعلام می‌شود و دستگاه قضایی بر اساس مقررات آنها را پیگیری می‌کند.  ممکن است که یک شب انجام نشود و نیاز به زمان دارد ولی تا آنجایی که در توان هست پیگیری خواهد شد.

وی درباره تمدید انتخابات گفت:  تمدید انتخابات را وزارت کشور با اطلاعیه‌ هایی که صادر می‌کند هم برای تهران و شهرستانها انجام می شود؛ البته طبیعتا برخی از مردم صبح اول وقت و نیمه روز در انتخابات  شرکت می‌کنند و برخی ها به بعد از ظهر و لحظات پایانی انرا موکول می کنند و ممکن است  در برخی از حوزه‌ها جمعیت زیادی باشد و این انتخابات   مانند انتخابات ریاست جمهوری نیست که یک نفر را بنویسیم و   زمان کوتاهی باشد، مثلا  در تهران ۳۰ نفر هستند و زمان زیادی می‌برد.  این است که لحظات آخر جمعیت رای دهنده زیاد می‌شود. تصمیم‌گیری‌هایی است که وزارت کشور می‌تواند در جهت تمدید انتخابات البته با هماهنگی شورای نگهبان آن را انجام دهد.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی