تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

نخست وزیر عراق تهدید به استعفا کرد

نخست وزیر موقت عراق امروز (چهارشنبه) نسبت به خطر ایجاد خلأ جدید در قانون اساسی به دلیل به تاخیر افتادن تشکیل کابینه هشدار داد و گفت اگر تا دوم مارس کابینه جدید تایید نشود استعفا می‌دهد.

کد خبر: ۵۲۷۱۹
۱۵:۳۲ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رسمی عراق (واع)، عادل عبدالمهدی، نخست وزیر مستعفی عراق در پیامی خطاب به پارلمان این کشور، خواستار تسهیل ماموریت محمد توفیق علاوی، نخست وزیر مکلف و پشت سر گذاشتن موانع جدی و ساختگی پیش‌ رو شد و نسبت به خطر ورود این کشور به خلأ قانونی جدید به دلیل به تاخیر افتادن تشکیل کابینه هشدار داد و به پارلمان اعلام کرد که از دوم مارس به بعد دیگر این مسؤولیت‌ را نمی‌پذیرد.

عبدالمهدی در پیام خود آورد: در تاریخ ۲۹ نوامبر ۲۰۱۹ استعفای خود را ارائه کردم که مورد قبول پارلمان قرار گرفت، اکنون به اواسط فوریه ۲۰۲۰ رسیده‌ایم یعنی دو ماه و نیم گذشته اما هنوز کابینه جدید تشکیل نشده است. طبق قانون اساسی کاندیدای جدید باید ظرف ۱۵ روز از تاریخ استعفا تعیین می‌شد اما تاخیر زیادی از آن تاریخ داشیم و در اوایل فوریه محمد توفیق علاوی تعیین شد و این امر بحران روند سیاسی بلکه بحران گروه‌ها و نهادهای قانونی مربوط به آن را نشان داد.

عبدالمهدی با اشاره به امیدواری و تلاش حداکثری برای حمایت از این روند و مشکلات بزرگی که همه با آنها مواجه هستند، گفت: مهلت ۳۰ روزه تعیین شده در قانون اساسی برای رای اعتماد نمایندگان پارلمان به اعضای کابینه جدید دوم مارس ۲۰۲۰ پایان می‌یابد.

نخست وزیر مستعفی عراق در ادامه از همه فراکسیون‌های سیاسی، پارلمان، افکار عمومی و تصمیم‌گیرندگان کشور خواست در مسیر سهولت بخشی به ماموریت علاوی در تشکیل کابینه و پشت سر گذاشتن موانع بزرگ و ساختگی گام بردارند.

او در ادامه تاکید کرد: عدم موفقیت در این زمینه و ناکامی گروه‌های سیاسی در دستیابی به راه‌حلی قطعی در این پرونده پس از گذشت تقریبا سه ماه از استعفای دولت، احتمالا کشور را با بحران بزرگ‌تر و جدی‌تری روبرو می‌کند.

عبدالمهدی در ادامه گفت: اینکه بخواهم پس از دوم مارس به مسؤولیت‌هایم ادامه دهم، نادرست است و تنها راهی که پیش رویم است، راه‌حل‌های ذکر شده در قانون اساسی است. هدفم از همه اینها کمک به کابینه آتی و توقف نقض قانون اساسی است که بر خلاف منافع کشور و ساختار دموکرات آن انجام می‌شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور