تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

اشرف غنی: هیچ کس را به چشم رقیب نمی‌بینم

محمد اشرف غنی در نخستین سخنرانی‌اش پس از اعلام نتیجه نهایی انتخابات افغانستان، این انتخابات را "پیروزی جمهوریت مردم افغانستان" خواند و گفت، لحظه رقابت‌ها به پایان رسیده و هیچ کس را به چشم رقیب نمی‌بیند.

کد خبر: ۵۲۵۸۹
۲۲:۳۸ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمد اشرف غنی، رئیس‌جمهوری افغانستان در نخستین سخنرانی‌ خود پس از اعلام پیروزی‌اش در انتخابات افغانستان، این انتخابات را "پیروزی جمهوریت مردم افغانستان" خواند.

به گزارش بی‌بی‌سی، او گفت: ما اینجا پیروزی را نه تنها با رای و ایستادگی مردم ما به دست آوردیم بلکه آن را از کام دساسیس بیرونی نیز بیرون کردیم.

وی افزود: آغوش جمهوری افغانستان و دولت افغانستان، به همه کسانی که به این نظام اسلامی باور دارند باز است. ما حکومت را امانت تمام ملت افغانستان می‌دانیم و حس هیجان گروهی، فردی و قومی نداریم.

او در ادامه گفت: به همه اعلام می کنیم که لحظه رقابت‌ها به پایان رسیده است. من هیچ کس را به چشم رقیب، حریف و مخالف نمی‌بینم. امروز انتخابات تمام شده و روز وحدت ملی است.

غنی اظهار کرد: وقت من و تو نیست، وقت ما است. از بیرون همیشه به ما می گویند که این ها (افغان‌ها) قابلیت اتفاق را ندارند.

غنی در ارگ ریاست جمهوری در میان جمعی از هوادارانش گفت، افغانستان قلب هر افغان است و قلب قابل تقسیم شدن نیست.
او اضافه کرد: قرار است جامعه کثرت گرا و پرتوان افغانستان طالبان را جذب کند. اسم این روند مذاکرات است.

او همچنین گفت نتایج مذاکرات یعنی نمایش قدرت، جذبه و سینه فراخ جامعه و دولت برای جذب طالب و هر گروه دیگر است.

رییس جمهور افغانستان تاکید کرد: امروز جمهوریت برنده شد. توطئه‌هایی را که گفته می‌شد انتخابات برگزار نمی‌شود، خنثی کردیم.

اشرف غنی گفت: تلاش می کنم به جنگ خاتمه بدهم و این پیروزی ملت افغانستان علیه فقر و جنگ باشد.

او تاکید کرد، هیچ کس نمی‌تواند از چارچوب قانون اساسی خارج شود.

وی افزود: همه حکومت قوی می‌خواهند و ما انشا الله آن را می‌سازیم.

این در حالی است که فریدون خوزون، سخنگوی دسته انتخاباتی عبدالله عبدالله در گفتگو با بی‌بی‎سی گفت این دسته انتخاباتی گزینه‌های مختلفی روی میز دارد، از جمله اعلام "حکومت مشروع ثبات و همگرایی".
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر