تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

تکذیبیه «ح.ص» در مورد پرونده ثامن الحجج

«ح.ص» فردي كه در گزارش پرونده ثامن الحجج با نام «ح. ص» از او ياد شده است، نيز در واكنشي به اين گزارش، اظهارات خود را بيان كرد و اتهامات علیه خود و خانواده خویش را تکذیب کرد.

کد خبر: ۵۲۳۷
۰۹:۳۵ - ۲۸ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - پس از گزارش سایت انتخاب در مورد پرونده موسسه مالی اعتباری ثامن الحجج برخی از شخصیت‌های حقیقی در مورد این شایعات و گزارش‌ها تکذیبیه‌ای صادر کردند و یکی از این اشخاص حقیقی «ح.ص» بود که در زیر تکذیبه‌ای صادر کرده است:
 
پسرم  وامي نگرفته است

«ح. ص» نيز در گفت‌وگو با «شرق» با تكذيب دريافت صد ميليارد تومان، حقوق 30 سال آينده فرزند خود مي‌گويد: چنين چيزي صحت ندارد و پسر من اصلا وامي دريافت نكرده است و ارتباطي بين او و اين مؤسسه وجود ندارد.
 
در واقع80 ميليون تومان (با سود صد ميليون تومان) در قالب تسهيلات با نام همسر بنده، از مؤسسه دريافت شده و حقوقي در كار نبوده است. علاوه بر آنكه اقساط آن نيز در حال پرداخت بود و در زماني كه 15 قسط آن باقي مانده بود، مؤسسه به مشكل برخورد و بعدها تسويه شد.

او همچنين در واكنش به رقم 50 ميليارد‌توماني كه بابت خريد ملك در يزد، عنوان شده، مي‌گويد: اصولا وام 50 ميليارد‌توماني وجود ندارد. رقم كارشناسي اين زمين، 500 ميليون تومان بوده و خريد و فروشي صورت نگرفته است. ماجرا آن است كه تسهيلاتي به مبلغ 

450 ميليون تومان از مؤسسه دريافت شده بود كه سند زميني به‌عنوان وثيقه در گرو بانك قرار گرفت و بعدها به علت معوقات، اين زمين به نام مؤسسه ثامن‌الحجج شد. 

 «ح. ص»: يك ريال هم بدهي ندارم

«ح. ص» در ادامه با بيان اينكه حتي يك ريال هم بدهي به مؤسسه ندارم، مي‌افزايد: همه مبالغ اقساط تسهيلات در سال 95 تسويه شده است. علاوه بر اينكه همه مستندات در مرحله دادسرا به شعبه بازپرسي ارائه شده و در پرونده نيز موجود است، در جلسه بعدي دادگاه، همه مستندات مجددا از سوی وكيل به دادگاه تقديم خواهد شد.

او در ادامه با بيان اينكه كل تسهيلات دريافتي از مؤسسه در چند مرحله و حدود 880 ميليون تومان بوده است، ادامه مي‌دهد: اين ميزان با سود، حدود يك‌ميليارد‌و 200 ميليون تومان بوده كه به ‌صورت كامل تسويه شده است و مدارك تسويه آن نيز موجود است. 

 دخترم حقوق نجومي نگرفته است

«ح. ص» همچنين با رد دريافت حقوق نجومي از سوي دخترش مي‌افزايد: چنين چيزي صحت ندارد. دخترم حدود دو سال در آن مؤسسه مشغول به كار بود كه پس از ازدواج نيز آنجا را ترك كرد. او كه مانند پنج هزار كارمند ديگر اين مؤسسه در آنجا مشغول به كار بود، در ابتدا حدود 700 هزار تومان دريافتي داشت كه بعدها تا يك‌ميليون‌و 400 هزار تومان افزايش يافت.  به گفته «ح. ص» او به‌هيچ‌عنوان تسهيلاتي دريافت نكرده و خانواده او تسهيلات دريافت كرده‌اند و او ضمانت آنها را پذيرفته است. 

 تمام حقوق دريافتي را برگرداندم

او در ادامه با اشاره به حقوق دريافتي مي‌گويد: كل حقوق بنده ماهانه پنج ميليون تومان بوده و در سال 95 در ازاي پنج سال حقوقي كه دريافت كردم، با اينكه منع قانوني وجود نداشت، همه مبلغ را كه حدود 300 ميليون تومان بوده است، به مؤسسه برگرداندم.

 ارتباطي بين شركت و همسرم وجود ندارد

«ح. ص» كه خود يكي از اعضاي شركتي بوده كه در گزارش به آن اشاره شده، ادامه مي‌دهد: اين شركت حدود دو ميليارد تومان تسهيلات گرفته است كه با جريمه حدود سه‌ميليارد‌و 200 ميليون تومان شده بود. براي اين تسهيلات ملكي چهارطبقه در سيدخندان به‌عنوان وثيقه گذاشته بود كه اين ملك بيش از چهار ميليارد تومان كارشناسي مي‌شود و در تملك مؤسسه ثامن‌الحجج قرار مي‌گيرد. اين وام اساسا به نام يكي از اعضاي شركت كه اين ملك نيز به نام او بوده، دريافت شده است و ارتباطي به همسر بنده ندارد. اين اسناد در اختيار هيئت تسويه قرار دارد. در واقع تسهيلاتي كه گرفته شده، كامل تسويه شده و حتي مازاد هم دارد. 

 ماجرا خانوادگي نيست

به گفته او اين ماجرا آن‌گونه كه در شبكه‌هاي اجتماعي منعكس شده، خانوادگي نيست و در قالب چند تسهيلات در چند مرحله بوده كه به طور کامل در مرداد 95 تسويه شده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی