تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

همواره تلاش می‌کنیم روابطمان با لبنان در سطح عالی باشد

رئیس مجلس شورای اسلامی کشورمان که شب گذشته وارد بیروت شد، در بدو ورود به این کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران دائما برای استقلال و آزادی لبنان تلاش می کند.

کد خبر: ۵۲۳۶۸
۱۱:۲۶ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از روزنامه النهار، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران پس از سفر به دمشق شب گذشته به همراه هیاتی وارد بیروت شد.

بر اساس این گزارش، قرار است سفر لاریجانی به بیروت دو روزه باشد و در این سفر با مسئولان ارشد لبنان دیدار کند.

هانی قبیسی، نماینده رئیس پارلمان لبنان و محمدجلال فیروزنیا، سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان و همچنین محمود قماطی، نماینده سید حسن نصرالله؛ دبیرکل حزب الله لبنان برای استقبال از علی لاریجانی و هیات همراه به فرودگاه بین المللی رفیق حریری بیروت رفته بودند.

هانی قبیسی گفت: به دستور نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان به اینجا آمدیم تا از میهمان عزیزمان، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران استقبال کنیم و امیدواریم اقامت خوبی در این کشور داشته باشد.

وی با اشاره به روابط خوب دو کشور ایران و لبنان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران دائما و در تمام مشکلات در کنار لبنان بودند.

از سوی دیگر، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی کشورمان گفت: بسیار خوشحالم که این فرصت برای من فراهم شد تا به کشور دوست و برادر، کشور لبنان بیایم.

لاریجانی گفت: بی شک لبنان یکی از کشورهای موثر در منطقه است و دائما میان این کشور و جمهوری اسلامی ایران روابط دوستانه وجود داشته است. همانطور که می دانید جمهوری اسلامی ایران دائما برای استقلال و آزادی لبنان تلاش می کند، در این راستا تشکیل حکومت جدید لبنان را به دولت و ملت لبنان تبریک می گویم.

رئیس مجلس کشورمان همچنین گفت: دائما تلاش می کنیم که روابطمان با لبنان در سطح عالی باشد.

لاریجانی صبح روز یکشنبه در راس هیات ارشد پارلمانی به دمشق رفته بود و افزون بر دیدار با رئیس جمهور سوریه با رئیس مجلس این کشور نیز دیدار و گفتگو کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
پرطرفدارترین ها