تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

حریری سکوتش را درباره اختلافات سیاسی شکست

نخست وزیر لبنان به سکوت خود در برابر گزارش‌های رسانه‌ای علیه تشکیل کابینه جدید پایان داد و درباره برخی گزارش‌های منتشر شده علیه‌ خود صحبت کرد، سفیر عربستان در لبنان نیز ابراز امیدواری کرد کابینه لبنان هرچه سریعتر تشکیل شود.

کد خبر: ۵۱۹۰
۱۱:۲۴ - ۲۷ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سعد حریری، نخست وزیر لبنان آنچه روزنامه النهار این کشور درباره وجود نارضایتی متقابل و اختلاف غیرعلنی میان او و میشل عون، رئیس جمهوری لبنان و اختلافات او با جبران باسیل به دلیل تاخیر در تشکیل کابینه منتشر کرده بود، تکذیب کرد.

روزنامه الجمهوریه لبنان به نقل از حریری نوشت، رایزنی‌ها با همه ادامه دارند و هیچ چیزی مانع از دیدار ما با باسیل نمی‌شود، ما اختلافی با یکدیگر نداریم.

وی افزود: ما با رایزنی‌های آرامی تلاش می‌کنیم فضای مثبتی ایجاد کنیم، ما هفته گذشته توانستیم رویکرد سیاسی میان نیروها و جریان را باثبات سازیم و این فضا منجر به دستیابی به نتایج مثبت به شکلی بهتر از هفته گذشته می‌شود.

حریری با اشاره به اینکه به زودی با میشل عون دیدار خواهد کرد، تاکید کرد: تلاشم بر این است که کابینه جدید همان کابینه وفاق ملی به نمایندگی از همه باشد.

نخست وزیر لبنان در ادامه گفت: من نخست وزیر مکلف هستم و کابینه را با توافق با رئیس جمهوری تشکیل می‌دهم و تمامی احزاب و فراکسیون‌ها در این کابینه نماینده دارند، بر همین اساس نیز رایزنی‌هایی داشتم و در نتیجه با میشل عون گفت‌وگو کردم، ما با هم رایزنی کردیم و ساختار کابینه را اعلام می‌کنیم.

روزنامه النهار چاپ لبنان پیشتر به وجود برخی نشانه‌های جدی از نارضایتی متقابل در کاخ بعبدا (دفتر ریاست جمهوری) و بیت الوسط (کابینه) اشاره کرده با این تفاوت که نوشته بود، حریری گزینه عکس مواضع ریاست‌جمهوری را انتخاب کرد تا امیدواری خود نسبت به تشکیل کابینه طی یک یا دو هفته آتی را نشان دهد، به نظر می‌رسد که او نگرانی‌های حاکم را کنار زده و به صورت ضمنی بحران مسکوت را تکذیب کرد.

این روزنامه در ادامه نوشت، "بازدیدکنندگان کاخ بعبدا" از نارضایتی خود از میشل عون به دلیل تاخیر در تشکیل کابینه صحبت کرده و توپ را در زمین او انداخته و او را مسؤول این تعلیق دانستند و گفتند، طرف‌های این پیچیدگی و گره شناخته شده هستند و اخیرا یک گره دیگر هم به گره‌های موجود افزوده شد.

بشارة ‌پطرس الراعی، اسقف مسیحیان مارونی لبنان تاکید کرد: هر گونه تاخیری در تشکیل دولت پیامدهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی دارد و "القوات اللبنانیة" و حزب سوسیالیست ترقی‌خواه لبنان همچنان مسؤولیت این ناکامی را متوجه جریان ملی آزاد می‌کنند.

به نوشته روزنامه الجمهوریة، ولید البخاری، کاردار سفارت عربستان در لبنان نیز در بازدید از موزه فؤاد شهاب تاکید کرد: ما شاهد تلاش جدی میشل عون و سعد حریری برای تشکیل کابینه آتی بودیم و عربستان امیدوار است که در تشکیل کابینه به شکلی متعادل که بتواند وحدت ملی، امنیت و ثبات را برای لبنان محقق سازد، تسریع شود.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان