تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ابتکار: مسئله‌ زنان کارتن‌خواب، بحرانی نیست

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: ما هنوز زنان کارتن‌خواب داریم، اما مسئله‌ای حاد یا بحرانی نیست و دولت درباره این موضوع بی‌توجه نیست.

کد خبر: ۴۹۳۸۹
۱۱:۵۸ - ۲۹ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - «معصومه‌ ابتکار» معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا، چرا با وجود تمام وعده‌ها ما همچنان شاهد زنان کارتن‌خواب در کف خیابان‌ها هستیم؟ گفت: یکی از همکاری‌هایی که معاونت زنان با سازمان‌های مسئول به ویژه بهزیستی و شهرداری‌ها دارد، امور زنان کارتن‌خواب است. معاونت زنان در کنار سازمان‌های مذکور این موضوع را رصد می‌کند. 

وی در پاسخ به این پرسش که آیا زنان کاتن‌خواب از طرف معاونت زنان رصد می‌شود؟ افزود: شخصا از گرمخانه‌های تهران بازدید می‌کنم و از نزدیک بر فعالیت‌ها و رسیدگی‌ها به این قشر نظارت دارم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور ادامه داد: همچنین بازدیدهای مکرری از اورژانس اجتماعی داریم و همچنین بنده شخصا بر خانه‌های امن از نزدیک نظارت دارم. ما مکررا شرایط و امکانات خانه‌‌های امن را بررسی می‌کنیم. 

ابتکار در ارتباط با شرایط خانه‌های امن و گرمخانه‌ها اظهار کرد: در شهرهای بزرگ مانند تهران اقدامات خوبی انجام شده است، اگرچه حتما مشکلاتی نیز وجود دارد. شاید رسیدگی‌ها از یک گرمخانه به گرمخانه دیگر متفاوت باشد. به هر حال در سطح کلان‌شهرها به کمک شهرداری‌ها، شوراها و بویژه سازمان‌های مردم نهاد اقدامات خوبی انجام شده است. 

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور نقش سازمان‌های مردم نهاد در رفع مشکلات را بسیار پراهمیت دانست و افزود: آنها سازمان‌هایی کارآمدی هستند که در جهت رفع آسیب‌های اجتماعی تلاش می‌کنند و فعالیت‌هایی برای رفع آسیب‌های اجتماعی زنان دارند؛ اعم از زنان کارتن‌خواب یا زنانی که از خانه خود رانده شده‌اند.

ابتکار با تاکید بر اینکه تلاش ما باید در استای توانبخشی زنان آسیب‌دیده باشد، گفت:  این زنان باید بتوانند زندگی خود را بازسازی کنند یا به آغوش خانواده‌های خود بازگردند. اما وقتی‌ که سرپناهی برای این زنان وجود نداشته باشد، باید بتوانند به خانه‌های امن یا گرم‌خانه‌ها پناه ببرند. 

وی در پایان گفت: تمام تلاش ما این است که بتوانیم نقش سازمان‌های مردم نهاد را در این زمینه پررنگ کنیم. این کار با توان‌افزائی این سازمان‌ها و حمایت از آنها ممکن می‌شود. دولت در ارتباط با این موضوع بی‌توجه نبوده است، اما شرایط بویژه در حاشیه‌های کلان‌شهرها به گونه‌ای است که مشکلات باقی مانده‌اند. ما هنوز زنان کارتن‌خواب داریم، ولی اصلا مسئله‌ای حاد یا بحرانی نیست. سازمان‌های مردم‌نهادی که در این زمینه کار می‌کنند، مورد حمایت دولت هستند. این سازمان‌ها کار خود را گسترش داده‌اند و در کار خود موفق بوده‌اند. 
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر