تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...

باد و بارش هوای تهران را «سالم» کرد

براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت تهران،کیفیت هوای پایتخت طی امروز (۲۸ دی ماه) بر اثر بارش‌های پراکنده و وزش باد در وضعیت سالم قرار گرفته است.

کد خبر: ۴۹۲۴۱
۱۰:۵۰ - ۲۸ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - براساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران حاکی از آن است که صبح امروز (۲۸ دی ماه) با وجود افزایش تردد خودروها در نخستین روز هفته کیفیت هوای پایتخت در محدوده سالم قرار خواهد گرفت که عمدتاً ناشی از وزش باد و وضعیت مساعد جوی طی ساعات گذشته است.

در طول روز آسمان ابری همراه با بارش پراکنده، شرایط مناسب جهت پراکندگی آلاینده‌ها را فراهم خواهد کرد و احتمال می‌رود کیفیت هوا در شرایط مطلوب باقی بماند.

در اواخر وقت امروز (۲۸ دی ماه) افزایش حجم ترافیک سبب تجمع آلاینده‌ها به‌ویژه ذرات معلق می‌شود و برقراری شرایط ناسالم به‌ویژه برای گروه‌های حساس در مناطق پرتردد دور از انتظار نخواهد بود.

صبح فردا (۲۹ دی ماه) نیز کیفیت هوا در برخی مناطق در شرایط نامطلوب قرار خواهد گرفت که ناشی از عدم وزش باد مؤثر و افزایش تردد خودروها است. طی فردا (۲۹ دی ماه) افزایش بارش‌ و گاهی وزش باد شرایط برای پراکندگی آلاینده‌ها را تا حدودی فراهم خواهد کرد با این‌حال در ساعات اوج ترافیک شبانگاهی، بر غلظت ذرات معلق افزوده می‌شود و به‌تبع آن کیفیت هوا در مناطق پرتردد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت.

براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای ۲۴ ساعت گذشته پایتخت ۸۳ و هوا در شرایط سالم (قابل قبول) بود. این شاخص هم‌اکنون ۶۴ و همچنان در شرایط سالم است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر