تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

تخریب ساختمان دوطبقه و نجات معجزه‌آسای دو نفر از زیر آوار

مدیر منطقه ۲ عملیات آتش نشانی شهر مشهد از ریزش یک ساختمان دو طبقه مسکونی درکوی امیر این شهر در پی گودبرداری غیر اصولی در مجاورت آن و عملیات بموقع آتش نشانان برای نجات ساکنان از زیر آوار خبر داد.

کد خبر: ۴۸۰۵۰
۱۲:۱۴ - ۱۸ دی ۱۳۹۸

تخریب ساختمان دوطبقه و نجات معجزه‌آسای دو نفر از زیر آوار

دیدارنیوز ـ ابوالفضل تیموری با بیان این مطلب گفت: سحرگاه امروز در پی تماس مردمی با سامانه ۱۲۵ مبنی بر فروریختن یک ساختمان دو طبقه مسکونی و گرفتار شدن افراد در زیر آوار ستادفرماندهی با توجه به حساسیت موضوع بلافاصله گروه‌های امداد و نجات و پشتیبانی را از ایستگاه‌های۳۸،۴۳،۲۱،۳ آتش‌نشانی را به محل حادثه در خیابان ولیعصر اعزام کرد.
 
این مقام مسئول در آتش نشانی شهر مشهد ادامه داد: با حضور گروه‌های امداد و نجات آتش نشانی در محل مشخص شد، یک ساختمان مسکونی دو طبقه به دلیل گودبرداری غیر اصولی در مجاورت آن به فرو ریخته و بنا به اظهار شاهدان ۳ نفر از ساکنان زیرآوار محبوس شده اند که بلافاصله نجاتگران و آتش نشانان عملیات جستجو و پیدا کردن افراد را آغاز کرده که پس از دقایقی تلاش آتش نشانان موفق به نجات یک پسر ۱۶ ساله و یک خانم حدودا ۵۰ ساله از زیر آوار شده و این افراد را برای مداوا تحویل تکنسین‌های اورژانس حاضر در محل دادند.
 
مدیر منطقه ۲ عملیات آتش نشانی مشهد خاطرنشان کرد: متاسفانه در این حادثه یک مرد حدودا ۶۰ ساله بر اثر شدت تخریب منزل در دم جانباخته بود که نیرو‌های امدادی پس از خارج کردن پیکر این فرد از زیر آوار، جنازه وی را تحویل عوامل انتظامی حاضر در صحنه دادند.
 
این گزارش می‌افزاید: آتش نشانان پس از ایمن‌سازی کامل محل و اعلام غیرقابل سکونت بودن این منزل به مالک واحد مسکونی و اعلام خطر آفرین بودن ساختمان ضلع مقابل محل گودبرداری دستور تخلیه فوری آن بنا را نیز برای جلوگیری از حوادث احتمالی را داده و سپس به ماموریت خود پایان داده و ایستگاه‌های خویش مراجعت کردند.
 
علت دقیق وقوع این حادثه توسط کارشناسان مربوطه در دست بررسی است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی