تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

تاکید ملکه انگلیس در پیام کریسمس بر مصالحه و هماهنگی

براساس بیانیه امروز (سه‌شنبه) کاخ باکینگهام، الیزابت دوم در پیامی به مناسبت کریسمس بر ارزش هماهنگی و مصالحه تاکید کرد؛ آن هم در سالی که روند پر هیاهوی بریگزیت اختلافات عمیقی را در بریتانیا به وجود آورد.

کد خبر: ۴۵۹۶۹
۰۹:۵۳ - ۰۳ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز،‌ کاخ باکینگهام دو چکیده کوتاه از سخنرانی تلویزیونی الیزابت دوم، ملکه بریتانیا منتشر کرد که یکی به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد روز پیروزی در جنگ جهانی دوم بود و دیگری به زندگی حضرت مسیح (ع) و اهمیت مصالحه و آشتی اشاره داشت.     

ملکه الیزابت در چکیده‌های امروز درباره "روز پیروزی" که پایان جنگ جهانی دوم بود، گفت: «برای هفتاد و پنجمین سالگرد آن نبرد سرنوشت‌ساز، با روحیه واقعی آشتی، آن‌هایی که قبلاً دشمنان قسم خورده بودند، در بزرگداشت‌های دوستانه در هر دو طرف کانال مانش جمع می‌شوند و اختلافات گذشته را پشت سرشان می‌گذارند. با تمایل به اینکه می‌خواهیم اختلافات گذشته را پشت سر خود قرار دهیم و در کنار هم به جلو پیش برویم، به آزادی و دموکراسی که یک بار برای ما با چنین هزینه بزرگی به دست آمد، افتخار می‌کنیم.»

الیزابت دوم در موضوع مصالحه و آشتی هم گفت که "چگونه قدم‌های کوچکی که با ایمان و امید برداشته شده‌اند می‌توانند بر اختلافات طولانی‌مدت و اختلافات عمیق غلبه کنند تا هماهنگی و تفاهم حاصل شود. البته مسیر همیشه هموار نیست و ممکن است در بعضی مواقع در امسال کاملاً ناهموار باشد، اما قدم‌های کوچک می‌توانند یک دنیا تفاوت ایجاد کنند."

اختلافات منطقه‌ای و سیاسی در بریتانیا با گذشت سه سال و نیم از رای آن به خروج از اتحادیه اروپا شدت یافته است. پیروزی قاطع بوریس جانسون محافظه‌کار در انتخابات پارلمانی همین ماه او را قادر ساخت تا در نهایت تایید توافق خروج را از پارلمان بگیرد اما با درخواست‌های دوباره اسکاتلند برای برگزاری رفراندوم استقلال پس از بریگزیت مواجه است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر