تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

طالبان: آمریکا بودجه‌ای برای تامین هزینه‌های مذاکرات اختصاص نداده است

گروه طالبان اعلام کرده که گزارش‌های مبنی براینکه آمریکا میلیون‌ها دلار را برای هزینه‌های لجستیکی مذاکره‌کنندگان این گروه در دوحه قطر تخصیص داده، نادرست است.

کد خبر: ۴۵۷۱۵
۱۱:۲۴ - ۰۱ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - نشریه "رول‌کال" وابسته به کنگره آمریکا خبر داده که کنگره با طرح اعطای ۱۵ میلیون دلار هزینه مذاکرات گروه طالبان موافقت کرده است.

گفته شده این مبلغ از سوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) صرف سفرها و اقامت هیات طالبان در مذاکرات صلح خواهد شد.

گروه طالبان در شهر دوحه قطر یک دفتر سیاسی برپا کرده است که مذاکرات این گروه برای مصالحه با آمریکا از سوی آن انجام می‌شود.

به گزارش بی‌بی سی، سهیل شاهین، سخنگوی دفتر طالبان در قطر در توئیتر این خبر را رد کرد و گفت قرار نیست آنها چنین پولی از آمریکایی‌ها دریافت کنند.

به نوشته سایت اینترنتی رول‌کال، کنگره به پنتاگون اجازه می‌دهد تا امسال ۱۵ میلیون دلار برای پشتیبانی لجستیکی از مذاکرات صلح افغانستان هزینه کند.

همچنین گفته شده که اعضای کنگره بسیار تلاش کرده‌اند مطمئن شوند که این پول به نفع طالبان خرج نمی‌شود.

وزارت دفاع آمریکا در متن درخواستی که برای دریافت این مقدار پول ارائه کرده، آورده است که "ممکن است" بخشی از این مبلغ به صورت غیرمستقیمی به طالبان نفع برساند.

گفته شده ترتیب‌دهندگان مقررات جدید دفاعی در کنگره آمریکا ناگزیر بوده‌اند این هزینه پیشنهادی را از قوانین منع کمک به گروه‌های تروریستی، معاف کنند.

اردیبهشت ماه گزارش شد که چگونه پنتاگون از کنگره تقاضا کرد این پول و صلاحیت مصرف آن را دریافت کند تا نظامیان آمریکایی مستقر در افغانستان بتوانند مخارج احتمالی مذاکرات صلح میان دولت افغانستان و طالبان را بپردازند که شامل مخارج تامین امنیت، نقل و انتقالات، اقامت، غذا، ارتباطات و تدارکات خواهد بود.

تصور بسیاری‌ در کنگره آمریکا این است که در هر صورت ممکن است بخشی از این 15 میلیون دلار هزینه‌های طالبان را تامین کند؛ گروهی که به نوشته رول‌کال، "صدها آمریکایی را در میدان‌های جنگ کشته، سال‌ها به القاعده پناه داده و سالانه میلیون‌ها دلار از راه فعالیت‌های غیرقانونی درآمد دارد."

در طرح لایحه ارائه شده به کنگره در این مورد تصریح شده که این وجوه نباید برای خرید مهمات جنگی یا انتقال مذاکره کنندگان در وسایل نقیله متعلق به دولت آمریکا، صرف شود.

آمریکا و طالبان از ماه دسامبر ۲۰۱۸ میلادی تا کنون در بیش از ۹ نوبت، در دوحه در مورد راه‌های دست‌یابی به مصالحه در افغانستان مذاکره کرده‌اند.

خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان، برقراری آتش بس، مذاکرات بین‌افغانی و تبدیل نشدن افغانستان به پناهگاه گروه‌های تروریستی از مسایل اصلی این مذاکرات بوده است.

هر دو طرف گفته‌اند که در مراحل نهایی برای حصول توافق قرار دارند.

در صورتی که طالبان و آمریکایی‌ها به توافق برسند، این گروه وارد مذاکره با چهره‌های مهم در افغانستان خواهد شد که انتظار می‌رود در آن شرایط دست کشیدن طالبان از جنگ علیه دولت افغانستان و مشارکت در قدرت بررسی شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان