تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

پرونده همسر و خواهر متهم اصلی پرونده «سکه ثامن» بزودی به دادگاه می‌رود

وکیل مدافع مالباختگان پرونده سکه ثامن گفت: شعبه 1064 دادگاه کیفری دو تهران، قرار منع تعقیب صادره از سوی دادسرا را نسبت به همسر و خواهر متهم و طراحان سایت در این پرونده نقض کرد و آنها را متهم تشخیص داد.

کد خبر: ۴۴۶۲۳
۱۰:۱۳ - ۲۰ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - رسول کوهپایه زاده درباره آخرین وضعیت پرونده سکه ثامن گفت: دیروز تصمیم قضایی در این پرونده گرفته شده که هم مطابق با عدالت و انصاف است و هم گام بزرگی در جهت احقاق حقوق موکلین است.

وی افزود: متاسفانه در مرحله دادسرا در این پرونده با این گستردگی که نزدیک به 500 میلیارد تومان مال موکلین ربوده شده بود و سایتی در فضای مجازی راه اندازی شده بود و اقدامات مجرمانه ای صورت گرفته بود، فقط یک نفر متهم شناخته شده بود و نسبت به بقیه متهمان قرار منع تعقیب صادر شده بود؛ در صورتی که اساسا وقوع چنین بزه هایی بدون مشارکت افراد متعدد امکان پذیر نیست.

کوهپایه زاده تصریح کرد: ما نسبت به قرار منع تعقیب صادره اعتراض کردیم و لایحه اعتراضی به مرجع ذی صلاح ارسال شد؛ خوشبختانه شعبه 1064 دادگاه کیفری دو تهران مستقر در مجتمع قضایی امور اقتصادی با مداقه در محتویات پرونده و بررسی لایحه اعتراضی تصمیم خوبی را گرفت.

این وکیل دادگستری اضافه کرد: تصمیم این بود که دادگاه قرار منع تعقیب را نسبت به همسر متهم و خواهر متهم و طراحان سایت نقض کرد و آنها را متهم تشخیص داد و از دادسرا خواست نسبت به آنها هم کیفرخواست صادر شود، تفهیم اتهام شده و با  اخذ تامین مناسب پرونده آنها به دادگاه ارسال شود.

وی ضمن تشکر از قاضی مسعودی مقام ریاست مجتمع قضایی امور اقتصادی گفت: چندی پیش به اتفاق نمایندگانی از موکلین و شکات خدمت ایشان رسیدیم و قریب به 2 ساعت مشکلات و ایرادات و ابهاماتی که در مرحله تحقیقات و دادسرا رخ داده بود را به ایشان منعکس کردیم. در طول این دو ساعت قاضی مسعودی مقام ایستاده با سعه صدر به همه گلایه ها و دردل های موکلین گوش داده و نکات لازم حقوقی را یادداشت کرده و مطالب من را شنیدند.

کوهپایه‌زاده بیان کرد: در همان زمان مقرر شد لایحه ای را در ارتباط با موضوع اعتراض به قرار منع تعقیب صادره خدمت دادگاه و قاضی قاسمی - قاضی پرونده - در شعبه 1064 دادگاه کیفری دو تهران برسانیم که آن را انجام دادیم و نهایتا دادگاه تصمیم دادسرا را که فقط یک نفر متهم بود، نقض کرد و دستور به جلب دادرسی داد.

وی در پایان گفت: این اتفاق گام مهمی در جهت احقاق حقوق تضییع شده موکلین و مالباختگان پرونده سکه ثامن بود که از مسوولین قضایی کمال تشکر را داریم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی