تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

هادی غفاری: شورای نگهبان فضا را باز کند، اصلاح‌طلبان مزدور نیستند

عضو مجمع نیروهای خط امام از شورای نگهبان خواست تا فضا را برای بررسی صلاحیت ها باز کند و اگر اختلاف سلیقه ای وجود دارد با گفتگو حل کند نه برداشتن تیغ و جراحی کردن

کد خبر: ۴۳۹۸۳
۱۲:۴۶ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حجت الاسلام هادی غفاری، عضو مجمع نیروهای خط امام (ره) بعد از کاندیداتوری در انتخابات مجلس یازدهم، درباره حضور کمرنگ اصلاح طلبان در چند روز اخیر، گفت: اصلاح‌طلبان حتما برای انتخابات اسفندماه برنامه‌ دارند و کم کم حضور پیدا خواهند کرد.

وی افزود: شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان بعد از مشخص شدن نتیجه بررسی صلاحیت‌ کاندیداها، تصمیم‌گیری خواهد کرد. 

اصلاح طلبان به سمت تحریم انتخابات نمی روند

غفاری با تاکید براینکه اصلاح‌طلبان هیچ‌گاه به سمت تحریم انتخابات نمی‌روند، خاطرنشان کرد: اصلاح طلبان اعتقاد جدی دارند که صندوق آراء مشخص کننده هرگونه تغییر نهایی است.

شورای نگهبان فضا را باز کند، اصلاح طلبان که مزدور نیستند

وی درباره رویکرد شورای نگهبان به اصلاح طلبان در این دوره از بررسی صلاحیت ها، گفت: شورای نگهبان قطعا باید فضا را باز بگذارد، اصلاح‌طلبان خدایی‌ناکرده مزدور بیگانگان نیستند. 

نباید تیغ را برداشت و جراحی کرد، می توان گفتگو کرد

این روحانی اصلاح طلب گفت: ممکن است اختلافات سلیقه‌ای وجود داشته باشد که می‌توان آن را با گفتگو حل کرد. دوستان ما که خواهان گفتگو با دنیا هستند، در داخل نمی‌توانند صحبت کنند؟ بنابراین لازم نیست تیغ را برداشته و جراحی کرد.

برای داشتن کشوری توسعه یافته راهی جز حفظ عظمت مجلس نداریم

این نماینده اسبق مجلس درخصوص برخی اظهارنظرها مبنی براینکه جایگاه مجلس تضعیف شده است، گفت: برای داشتن یک کشور سرپا و توسعه یافته راهی به غیر از حفظ عظمت مجلس نداریم.

مجلس باید با چکش کاری، قوانین را تصویب کند

غفاری تاکید کرد: شوراهایی کنونی که موازی با مجلس تصمیم گیری می کنند، مصونیتی مقطعی دارند. مجلس در تاریخ ماندگار است که به فرموده امام(ره) در راس امور قرار گرفته و به قول مجلسی‌های قدیم با چکش‌کاری قوانین را تصویب می‌کند.  

بررسی سلیقه ای صلاحیت کاندیداها، باعث ضعیف شدن مجلس شده است

غفاری گفت: دلیل ضعیف شدن جایگاه مجلس بررسی سلیقه‌ای صلاحیت‌های کاندیداهای مجلس است. باید به مر قانون و نظر چهار مرجع برای بررسی نامزدها مراجعه کرد.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر