تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

ارسال روزانه مدارک داوطلبان انتخابات مجلس به مراجع چهارگانه

رئیس کمیته استعلام ستاد انتخابات کشور از ارسال روزانه مدارک داوطلبان انتخابات مجلس به مراجع چهارگانه خبر داد و گفت: مراجع چهارگانه ۵ روز فرصت دارند تا نظر خود را به وزارت کشور اعلام کند.

کد خبر: ۴۳۹۸۰
۱۲:۳۱ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمد ابراهیم شوشتری رئیس مرکز حراست وزارت کشور و رئیس کمیته حراست و استعلام ستاد انتخابات کشور در حاشیه بازدید از ستاد انتخابات فرمانداری تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه «مرحله ثبت نام با نظم، سرعت و هماهنگی که با هیئت نظارت وجود دارد، در حال انجام است» اظهار کرد: بر اساس بازدیدی که از ستاد انتخابات فرمانداری تهران داشتم، هیچ گره‌ای در کار ثبت نام در این ستاد وجود ندارد و ناظران و داوطلبان از عملکرد این ستاد رضایت کامل دارند.

وی با اشاره به استقبال مردم از داوطلبی در انتخابات مجلس گفت: حضور مردم برای ثبت ‌نام در انتخابات گسترده است و نظر وزیر کشور نیز بر این است که انتخاباتی پرشور و سالم با هماهنگی با شورای نگهبان برگزار شود.

رئیس کمیته استعلام ستاد انتخابات کشور با اشاره به مسئولیت این کمیته در تعیین صلاحیت داوطلبان خاطرنشان کرد: کمیته استعلام ستاد انتخابات کشور مسئولیت تعیین صلاحیت داوطلبان انتخابات را بر عهده دارد؛  در پایان هر روز اسامی افراد که برای داوطلبی در انتخابات ثبت نام کرده اند به مراجع چهارگانه (وزارت اطلاعات، سازمان ثبت احوال کشور، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و قوه قضائیه) ارسال می‌شود و آنها نیز ۵ روز فرصت دارند تا نظر خود را به وزارت کشور اعلام کند.

شوشتری ادامه داد: پس از اعلام نظر مراجع چهارگانه به وزارت کشور، این وزارت خانه مراتب را به فرمانداری ها اعلام می‌کند و در هیئت های اجرایی بحث و بررسی انجام و مراحل بعدی طی می شود؛ در نهایت نیز در مهلت قانونی اعلام شده وضعیت صلاحیت داوطلبان به به اطلاع آنها می رسد.

وی در پایان اظهار کرد: در تمام استان ها و حوزه های انتخابیه فرآیند ثبت نام از داوطلبان به خوبی انجام می شود و تا کنون هیچ مشکلی گزارش نشده است.

در جریان این بازدید عیسی فرهادی فرماندار تهران به ارائه گزارشی از روند فرایند ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس و همچنین آمادگی های فرمانداری تهران برای برگزاری انتخابات اسفند ماه پرداخت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان