تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نامه رئیس‌جمهور به آیت‌الله جنتی درباره FATF

حسن روحانی رئیس جمهور طی نامه ای به دبیر شورای نگهبان بر لزوم تصویب لوایح چهارگانه مبارزه با پولشویی با قید فوریت تاکید کرد.

کد خبر: ۴۲۳۴
۱۴:۰۵ - ۱۲ تير ۱۳۹۷
دیدارنیوز - حسن روحانی رئیس جمهور طی نامه ای به دبیر شورای نگهبان بر لزوم تصویب لوایح چهارگانه مبارزه با پولشویی با قید فوریت تاکید کرد.

 سیدجواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی ضمن تایید این خبر اعلام کرد که این نامه توسط حسن روحانی رئیس جمهور به آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان درباره تصویب لوایح چهارگانه مبارزه با پولشویی با قید فوریت نوشته شده است.

متن این نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دبیر محترم شورای نگهبان

احتراما بند 8 مصوبات دومین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مورخ 97/3/29 که به تایید مقام معظم رهبری رسیده جهت اجرا ابلاغ میگردد.

بند 8 مصوبه دومین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی:

برای مقابله با تحریم های یک جانبه و بهانه جویی های آمریکا و دیگر دشمنان ایران و حفظ روابط تجاری و بانکی با دیگر کشورها، تصویب لوایح چهارگانه مبارزه با پولشویی ضروری است.

از مقام معظم رهبری درخواست می شود که در صورت صلاحدید ترتیبی اتخاذ گردد که شورای نگهبان عدم مغایرت سه لایحه مصوب مجلس را به فوریت اعلام کند و در مورد لایحه چهارم که تصویب آن در مجلس به مدت دو ماه به تعویق افتاده است همکاری لازم برای ایجاد فضای مثبت و رفع شبهات غیر واقعی صورت پذیرد.

متذکر میگردد تصویب لوایح چهارگانه به معنای پذیرش FATF نیست.

حسن روحانی

ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين