زنجبیل از جمله طعم‌دهنده‌ها بخصوص برای چای به حساب می‌آید. افزودن این گیاه خوراکی به وعده صبحانه فواید زیادی برای بدن دارد. صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است و افزودن زنجبیل که سرشار از مواد مغذی است، می‌تواند برای بدن مفید باشد. در این اینفوگرافی پنج خاصیت این گیاه معرفی شده است.

کد خبر: ۴۲۲۹۲
۱۰:۴۴ - ۲۹ آبان ۱۳۹۸
اینفوگرافیک / پنج دلیل برای افزودن زنجبیل به صبحانه
گرافیک: پدرام آقایی
 
منبع داده‌ها: روزنامه «تایمز آو ایندیا»
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گفتگو
یادداشت
پربازدیدها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار
عکس
بشنوید
فیلم