تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

پمپئو: ایران خواهان برقراری صلح در منطقه نیست

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه فرافکنی‌های خود با ادعای اینکه ایران خواهان صلح در منطقه نیست، گفت: فشارها بر ایران تا زمانی‌که این کشور برای یک توافق جامع مذاکره کند، ادامه خواهد داشت.

کد خبر: ۴۱۷۸۹
۰۹:۰۲ - ۲۶ آبان ۱۳۹۸

دیدارنیوز - مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه اظهارات خصمانه خود علیه کشورمان در پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر به طرح ادعاهایی بی‌اساس پرداخت و نوشت که ایران نمی‌خواهد در منطقه آرامش برقرار شود.

وی در پیام سراسر ادعایی خود نوشت که ایران از طریق نیروهای مورد حمایتش در فلسطین، متحد بزرگ آمریکا یعنی اسرائیل را هدف قرار می‌دهد. ایران خواهان صلح در منطقه نیست. این کشور نمی‌خواهد که مردم فلسطین به موفقیت دست یابند. ایران خواهان درگیری است. تا زمانی‌که به تهدیدات ایران رسیدگی نکنیم، این چرخه خشونت ادامه خواهد داشت.

پمپئو که کشورش سیاست‌های مداخله‌جویانه و تفرقه افکنانه در خاورمیانه همواره به بی‌ثباتی و ناآرامی در این منطقه منجر شده است، افزود: مسیر پیش رو مشخص است؛ ادامه فشار بر ایران تا زمانی‌که این کشور برای یک توافق جامع که شامل توقف حمایت از گروه‌های ترور است، مذاکره کند. کشورهای جهان نمی‌توانند دیگر مدعی صلح و آرامش در منطقه باشند، درحالی‌که اجازه می‌دهند تهدیدات ایران بدون پاسخ باقی بماند.

مقامات آمریکایی همواره بدون اشاره به این واقعیت که خود ریشه تمامی مشکلات و اختلافات در خاورمیانه و در نتیجه آن، بی‌ثباتی و تفرقه در این منطقه هستند با طرح چنین ادعاهای بی‌اساسی سعی دارند توجه جامعه بین‌الملل را از این حقایق دور کنند و جمهوری اسلامی را برای تمام مشکلات منطقه از جمله گسترش تروریسم که خود عامل ظهور و توسعه آن هستند، مقصر جلوه دهند و با سیاست ایران‌هراسی اهداف منفعت‌جویانه خود از جمله فروش تسلیحات به کشورهای منطقه را دنبال کنند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر