تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

استقبال رسمی از اردوغان در کاخ سفید

رئیس جمهور ترکیه امروز (چهارشنبه) در کاخ سفید از سوی همتای آمریکایی خود به طور رسمی مورد استقبال قرار گرفت.

کد خبر: ۴۱۵۳۳
۰۰:۰۷ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه که برای انجام چند دیدار رسمی به واشنگتن رفته است، طی یک مراسم رسمی در کاخ سفید از سوی دونالد ترامپ، همتای آمریکایی خود مورد استقبال قرار گرفت.

رئیس جمهور ترکیه و امینه اردوغان، همسر وی پس از رسیدن به کاخ سفید طی مراسمی از سوی دونالد ترامپ و ملانیا ترامپ، همسر وی مورد استقبال قرار گرفتند. 

اردوغان و ترامپ پس از این که دفتر شرف را امضا کردند، برای دیدار دوجانبه عازم دفتر بیضی کاخ سفید شدند. دیدار طرفین ساعت ۲۰.۱۳ به وقت محلی ترکیه آغاز شده است.

ترامپ گفته که درباره سیستم‌های اس-۴۰۰ روسی و برنامه جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکایی با اردوغان گفتگو خواهد کرد.

وی همچنین گفت:  اکثر نیروهای آمریکایی را از سوریه به آمریکا برمی‌گردانیم.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین در این دیدار با اعلام اینکه اردوغان دوست بسیار خوبی است، گفت: مشکلاتی که ترکیه را با آنها روبرو می‌بینیم باید درباره این مشکلات کاری انجام دهیم. دو طرف درباره مسائل تجاری گفتگو خواهند کرد. ترکیه تولیدات خوبی دارد و ما به دنبال گسترش روابط تجاری خود هستیم. فکر می‌کنم می‌توانیم روابط تجاری ۱۰۰ میلیارد دلاری با ترکیه داشته باشیم چون در حال حاضر تعاملات تجاری ما ۲۰ میلیارد دلار است. افزایش این تعاملات تجاری هم برای ترکیه و هم برای ما خوب است.

ترامپ همچنین ادامه داد: ایالات متحده به کنترل خود بر حوزه‌های نفتی در شمال شرق سوریه و با وجود کاهش حضور نظامی خود در منطقه ادامه می‌دهد.

رئیس جمهوری ترکیه نیز پیش از سفر به آمریکا گفته بود، عملیات نظامی در شمال سوریه و مقابله با سازمان تروریستی فتو در میان موضوعاتی هستند که در جریان دیدارش با ترامپ به بررسی آنها می‌پردازد.

وی همچنین ادامه داد، مقابله با تروریسم به ویژه مسائلی که بین دو کشور مشترک هستند، همکاری صنایع دفاعی و نظامی و همچنین روابط اقتصادی و تجاری در این دیدار به بحث گذاشته می‌شود.

آخرین باری که اردوغان به واشنگتن رفته بود، به سال ۲۰۱۷ برمی‌گردد
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی