تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

مغایرت فعالیت شرکت بین‌المللی "فیلیپ موریس" با قانون مبارزه با دخانیات

وزیر بهداشت در نامه‌ای به وزیر صنعت، معدن و تجارت، خواستار دیده‌بانی فعالیت‌های صنایع دخانی در ایفای نقش مسئولیت‌های اجتماعی مشارکت، دخالت در حوزه سیاستگذاری‌های مربوط به سلامت و جلوگیری از واردات و تولید محصولات نوپدید از سوی این وزارتخانه شد.

کد خبر: ۴۱۱۷
۱۲:۲۵ - ۱۱ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دکتر سیدحسن هاشمی در نامه‌ای به محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به حمایت مالی شرکت بین المللی فیلیپ موریس (PMI)  از ایجاد بنیاد دنیای بدون دخانیات، اظهار داشت: این شرکت از طریق تلاش برای برقراری ارتباط و اخذ حمایت سیاستگذاران، مقامات عالی رتبه و فعالین کنترل دخانیات کشورهای جهان، درصدد است تا در حوزه سیاستگذاری چارچوب کنوانسیون کنترل دخانیات رخنه کند. این در حالی است که  مطابق ماده ۳/۵ کنوانسیون کنترل دخانیات که ۱۸۱ کشور جهان عضو آن می‌باشند، اعضاء، متعهد شده‌اند که در تدوین و اجرای سیاست‌های سلامت که به کنترل دخانیات مربوط می‌شود، طوری عمل کنند که از این سیاست‌ها در مقابل منافع مالی و دیگر منافع واگذار شده به صنعت دخانیات حفاظت شود.  

وزیر بهداشت در این نامه تصریح کرد: صنایع مذکور به دلیل تضاد منافع با بخش سلامت همواره برای ایفای نقش «مسئولیت اجتماعی مشارکتی» (CSR) از طریق ارائه طرح‌های حامی سلامت و کمک به سازمان‌های دیگر درصدد هستند تا از عاملی در ایجاد بیماری و ناتوانی و مرگ ۷ میلیون نفر در جهان به نهادی فعال در ایجاد رفاه و رضایتمندی اجتماعی تغییر چهره دهند و این رویکرد کاملا با الزامات و روح کنوانسیون کنترل دخانیات و قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات مغایرت دارد. 

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، هاشمی در این نامه با اشاره به ترفندهای جدید صنعت مذکور در عرضه محصولات دخانی، بیان داشت: در همین راستا و بر اساس شواهد موجود، صاحبان صنایع دخانی همواره برای فرار از قوانین سختگیرانه دولت‌ها که در جهت ممنوعیت استعمال دخانیات در اماکن عمومی و اطلاع رسانی در مورد مضرات مصرف دخانیات وضع شده است و حفظ وابستگی مصرف کنندگان محصولات دخانی، نسبت به تولید و معرفی محصولات دخانی جدید به منظور دستیابی به اهداف و منافع خود و گسترش بازار مصرف اقدام نموده‌اند. یکی از جدیدترین ترفندهای صنعت مذکور عرضه محصولی به نام IQOS است که با ادعای حرارت دادن تنباکو و عدم سوختن آن (Heat Not Burn)، نسبت به ترویج این محصولات مبنی بر بیخطر بودن این محصولات اقدام نموده‌اند. این درحالی است که سازمان جهانی بهداشت با رد ادعای بیخطر بودن اینگونه محصولات، تولید آن را ترفندی از سوی صنایع دخانی برای اغوای افکار عمومی در ترویج مصرف دخانیات اعلام نموده است.

 وزیر بهداشت در پایان این نامه با تقدیر از اقدامات وزارت صنعت، معدن و تجارت در جهت ممنوعیت تولید، فروش، واردات و صادرات و هر گونه فعالیت ترویجی مرتبط با سیگار الکترونیکی و مواد دخانی بدون دود، ضمن ابراز مخالفت با راه‌اندازی بنیاد دنیای بدون دخانیات، از این وزارتخانه خواست تا در اجرای مفاد کنوانسیون کنترل دخانیات، قانون جامع کنترل دخانیات و آیین نامه اجرایی آن، نسبت به دیده‌بانی فعالیت‌های صنایع دخانی در ایفای نقش مسئولیت‌های اجتماعی مشارکتی، دخالت در حوزه سیاستگذاری‌های مربوط به سلامت و جلوگیری از واردات و تولید محصولات نوپدید، از جمله محصولات فوق‌الذکر اقدام مقتضی معمول را انجام داده و نتیجه آن متعاقبا به وزارت بهداشت، ابلاغ شود. 
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان